Restanța UTA – Petrolul a fost programată. Meciul din prima etapă a play-off-ului Ligii 2 fusese amânat din cauza cazurilor pozitive de COVID-19 de la echipa ploieșteană

Marius ANGHEL 09 Jul. 2020, 22:52 Liga 2
Restanța UTA - Petrolul a fost programată. Meciul din prima etapă a play-off-ului Ligii 2 fusese amânat din cauza cazurilor pozitive de COVID-19 de la echipa ploieșteană

La puține momente după ce UTA pierdea pe teren propriu meciul cu Turris Oltul, scor 4-3, în etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2, Federația Română de Fotbal și deținătorii de drepturi de televizare din eșalonul secund stabileau data la care arădenii vor disputa restanța cu Petrolul. Partida care contează pentru prima etapă a turneului de promovare va avea loc miercuri, 15 iulie, de la ora 18:30, pe arena Motorul.

UTA – Petrolul se joacă în data de 15 iulie, la Arad

Jocul cu ploieștenii ar fi trebuit să se desfășoare sâmbăta trecută, la Arad, însă avea să fie amânat din cauza unor cazuri pozitive de COVID-19 descoperite la Petrolul. Între timp, restul jucătorilor din lot depistați negativi au rămas la fel după alte două testări, iar autoritățile locale le-au permis să revină la antrenamente și să joace. Astfel, sâmbăta această, Petrolul joacă pe teren propriu derby-ul cu Rapid (ora 20:15), iar miercuri, de la ora 18:30, vor trebui să desfășoare restanța cu UTA, la Arad.

Costel Enache nu va putea însă să se folosească în niciuna dintre cele două partide, cu Rapid și UTA, pe cei șase jucători depistați pozitiv, care vor rămâne în continuare în izolare. În schimb, antrenorul își va completa lotul cu juniori din cadrul clubului, după ce aceștia vor efectua testarea împotriva noului coronavirus și vor și ieși negativi.

Momentan, Petrolul e ultima în clasamentul play-off-ului, cu 19 puncte, fără meci disputat, iar UTA, după înfrângerea cu Turris Oltul (scor 3-4), a rămas pe locul 1, cu 25 de puncte, însă teleormănenii s-au apropia la doar un punct de arădeni.

În etapa a 2-a se mai joacă Petrolul – Rapid (sâmbătă, ora 20:15) și Campionii FC Argeș – CS Mioveni (marți, ora 20:00), iar meciurile din etapa a 3-a încă nu au fost programate.

Marius ANGHEL 09 Jul. 2020, 22:52 Liga 2
Pe aceeași temă