Primele informații oferite de Petrolul după depistarea cazurilor de COVID-19 în cadrul clubului. Ploieștenii se pregătesc de derby-ul cu Rapid. Costel Enache: ”Vom lupta până în ultimul minut pentru promovare”

Marius ANGHEL 08 Jul. 2020, 21:16 Liga 2
Primele informații oferite de Petrolul după depistarea cazurilor de COVID-19 în cadrul clubului. Ploieștenii se pregătesc de derby-ul cu Rapid. Costel Enache: ”Vom lupta până în ultimul minut pentru promovare”

Petrolul a ieșit din silenzio stampa și a comunicat pentru prima oară de la depistarea cazurilor de COVID-19 din cadrul clubului, la distanță de o săptămână fără o zi. Clubul ploieștean a anunțat că a primit acceptul din partea autorităților să-și reia antrenamentele, fără cei depistați pozitiv, și că va juca sâmbătă, de la ora 20:15, pe ”Ilie Oană”, meciul cu Rapid, din a doua etapă a play-off-ului. Costel Enache susține că jucătorii săi se vor lupta până în ultimul minut pentru promovare.

”Clubul Petrolul Ploiești anunță că partida cu Fotbal Club Rapid din etapa a doua din faza play-off a Ligii 2 Casa Pariurilor se va disputa conform programării inițiale, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20:15, pe stadionul „Ilie Oană”.

După efectuarea unei noi testări COVID-19 în cursul zilei de marți, 07.07.2020, și după o perioadă de șase zile în care toți componenții lotului și cei ai staff-ului tehnic s-au aflat în autoizolare la domiciliu, FC Petrolul a primit acceptul din partea autorităților pentru a-și relua antrenamentele, pentru pregătirea partidei de la finalul săptămânii”, a anunțat Petrolul, după ce și FRF comunicase că meciul de sâmbătă a fost programat.

Costel Enache: ”Suntem pregătiți pentru meciul de sâmbătă”

Rămași fără Younes Hamza, Serge Ekollo, Armando Vajushi, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru și Adrian Nicolae pentru cel puțin două săptămâni, Petrolul își va completa lotul pentru următoarele două meciuri cu juniori din cadrul clubului, după ce îi va testa împotriva noului coronavirus.

”Pentru a completa lotul de jucători, antrenorul Costel Enache va convoca și juniori din propria pepinieră, aceștia urmând a intra în programul echipei după efectuarea testelor COVID-19 impuse de autorități”, a mai transmis Petrolul.

”Cu excepția persoanelor depistate pozitiv cu noul coronavirus, toți ceilalți jucători din lot și membri ai staff-ului au primit rezultat negativ la ultimele teste efectuate. Astfel, suntem pregătiți pentru meciul de sâmbătă și vom lupta până în ultimul minut pentru promovare. Toate condițiile impuse de autorități în cazul pandemiei de coronavirus sunt respectate cu strictețe de către clubul nostru, iar echipa este aptă și dornică de victorie”, a declarat antrenorul Costel Enache, citat de fcpetrolul.ro.

  • Petrolul a avut parte de rezultate favorabile în primele două jocuri desfășurate până acum în play-off-ul de promovare din Liga 2. Turris Oltul – Campionii FC Argeș și CS Mioveni – Rapid s-au încheiat amândouă cu scorul de 0-0, astfel că echipa ploieșteană a căzut pe ultimul loc în turneu, însă are un meci mai puțin și doar un punct sau două mai puțin decât următoarele patru clasate din fața sa.

Petrolul vinde bilete virtuale pentru ”Primvs Derby”

Clubul Petrolul vinde bilete virtuale pentru ”Primvs Derby”, care se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei.

”Ne va lipsi și duelul spectaculos al galeriilor, dar, chiar și așa, suntem convinși că vom avea, ca de fiecare dată, susținerea suporterilor noștri și de dincolo de tribunele arenei „Ilie Oană”. Și pentru că vă știm aproape, vă invităm să vă cumpărați bilete virtuale pentru partida ce se va desfășura în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2.
Tichetele vor costa 6 lei și vor putea fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro (aici). De asemenea, pentru colecționari va fi disponibil un număr limitat de bilete în format tipărit, aceste tichete urmând să fie disponibile la magazinul oficial al clubului nostru (stadionul „Ilie Oană”, str. Vlahuță).
Te așteptăm, așadar, să-ți cumperi biletul de colecție și să fii alături de noi în lupta pentru promovare, ocupând un loc, fie el și virtual, în templul fotbalului ploieștean! Vă mulțumim pentru susținere!”, a mai anunțat Petrolul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-anunt-despre-situatia-echipei-petrolul-derby-ul-cu-rapid-se-joaca-etapa-a-2-a-a-play-off-ului-debuteaza-la-arad-de-joi-19138487

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-apta-sa-joace-meciul-cu-rapid-cu-jucatorii-confirmati-negativ-la-inca-o-testare-impotriva-sars-cov-2-situatia-celor-sase-sportivi-depistati-pozitiv-19138398

https://liga2.prosport.ro/seria-1/haos-in-liga-2-doi-arbitri-din-brigada-care-a-condus-meciul-turris-oltul-campionii-fc-arges-au-fost-depistati-pozitiv-cu-noul-coronavirus-19138426

Marius ANGHEL 08 Jul. 2020, 21:16 Liga 2
Pe aceeași temă