EXCLUSIV | Viitorul Pandurii, în pericol să piardă patru fotbaliști importați. Au refuzat prelungirile contractelor scadente în vara lui 2021. Un jucător, deja în atenția mai multor cluburi din Liga 1, printre care și UTA

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2020, 14:45 Liga 2
EXCLUSIV | Viitorul Pandurii, în pericol să piardă patru fotbaliști importați. Au refuzat prelungirile contractelor scadente în vara lui 2021. Un jucător, deja în atenția mai multor cluburi din Liga 1, printre care și UTA

Viitorul Pandurii a făcut un sezon foarte bun până acum și este una dintre echipele cu șanse reale la accederea în play-off-ul Ligii a 2-a. Gorjenii termină anul pe locul 2, la doar patru puncte de liderul U Craiova 1948 SA. În ciuda situației bune din punct de vedere spotiv, formația pregătită de Flavius Stoican încearcă să prelungească înțelegerile mai multor fotbaliști, dar ar avea ceva probleme.

Din informațiile Liga2.ro, cel puțin patru jucători își termină contractele cu Viitorul Pandurii la finalul campionatului, în vara lui 2021. Fundașul Andrei Dragu (21 de ani), mijlocașii Marius Cioiu (21 de ani) și Paul Chiorean (23 de ani) și atacantul Daniel Paraschiv (21 de ani) au înțelegerile scadente la final de stagiune și au fost demarate negocierile cu ei, în privința prelungirilor.

Daniel Paraschiv, în atenția echipei UTA 

Doar că fotbaliștii ar fi refuzat să semneze noi contracte, la primele discuții cel puțin, și se gândesc serios la transferurile la alte echipe. Nu au acceptat prevederile noilor înțelegeri. În privința lui Daniel Paraschiv au apărut deja primele cluburi interesate, atât din Liga 2, dar și din Liga 1. Din prima divizie, sursele Liga2.ro au aflat că e vorba și de UTA, care face un sezon foarte bun.

Laszlo Balint l-a urmărit pe atacant și a fost impresionat de evoluțiile sale. De altfel, Daniel Paraschiv este unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului.

Statisticile celor patru fotbaliști în acest sezon:

  • Andrei Dragu: 14 meciuri și trei goluri
  • Marius Cioiu: 10 meciuri și două goluri
  • Paul Chiorean: 13 meciuri
  • Daniel Paraschiv: 13 meciuri și șase goluri

Flavius Stoican, după ultima etapă din 2020: ”Jucători au nevoie și de concurență, pentru a nu se arăta o automulțumire” 

Flavius Stoican declara, la finalul ultimei etape din Liga 2 din 2020, că se gândește la mai multe transferuri. Antrenorul vrea să aibă la dispoziție aproximativ același lot de jucători și pentru a doua parte a sezonului.

”Avem o pauză, sper să se regăsească, să se liniștească și apoi să începem în forță etapele care au mai rămas. Nu m-am gândit pe ce loc vom termina, eram încrezător în forțele mele. Eram încrezător în jucători, că i-am văzut la un amical. Am văzut că au potențial. Era important ca ei să perceapă ce le transmis. Asta e cel mai important, să le dai jucătorilor entuziasmul și plăcerea. Să fie responsabili și să joace fotbal, pentru că de aceea s-au apucat de fotbal.

(N.r. – Referitor la transferuri) Sunt foarte atent, dar în primul rând am un grup bun, frumos, care are un potențial mare. E normal să mă bazez pe acest grup, dar sunt atent și ce mai este nevoie, pentru că mai sunt etape pe care trebuie să le tratăm foarte serios. Acești jucători mai au nevoie și de concurență, pentru a nu se arăta o automulțumire”, a completat Flavius Stoican.

Paul Cosma, printre țintele gorjenilor în această iarnă 

Portarul Paul Cosma (18 ani), de la Sportul Şimleu Silvaniei (Seria 10 din Liga 3), e dorit de Viitorul Pandurii. Tânărul a avut evoluții bune în acest sezon și din acest motiv a atras atenția staffului lui Flavius Stoican. Cosma mai este dorit însă și de alte echipe din Liga 2, dar și de cluburi din Liga 1, acest aspect fiind recunoscut chiar de oameni ai formației la care este legitimat.

Oficialii celor de la Sportul Şimleu Silvaniei au recunoscut discuțiile cu gorjenii.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-daniel-paraschiv-din-nou-golgheterul-u21-al-ligii-2-tanarul-atacant-de-la-viitorul-pandurii-tinteste-mai-sus-daca-vom-ramane-la-fel-de-concentrati-putem-promova-19162627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pentru-oficialii-de-la-viitorul-pandurii-clasarea-pe-locul-2-nu-reprezinta-o-surpriza-ne-asteptam-radu-marghidan-e-convins-ca-echipa-din-targu-jiu-nu-rateaza-play-off-ul-si-spune-19162630

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-a-trecut-la-treaba-si-incearca-primul-transfer-al-iernii-la-viitorul-pandurii-un-portar-din-liga-3-i-a-atras-atentia-dar-are-ca-adversar-un-club-din-liga-1-19162282

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2020, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă