Unirea Slobozia și-a luat portar cu experiență în ligile inferioare. Sezonul trecut a jucat în Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2020, 19:13 Liga 2
Unirea Slobozia și-a luat portar cu experiență în ligile inferioare. Sezonul trecut a jucat în Liga 3

Unirea Slobozia a mai parafat un transfer. Nou-promovata a adus un portar care sezonul trecut a jucat în Liga 3, la Dacia Unirea Brăila. Este vorba de George Cristian Tudor, în vârstă de 30 de ani, notează Independent. El a mai evoluat pentru Unirea Slobozia în 2011/2012, în sezonul la finalul căruia se reușea promovarea în Liga 2.

Unirea Slobozia a mai făcut șapte achiziții după promovarea în Liga 2 

Unirea Slobozia a ajuns la opt transferuri, odată cu aducerea lui George Cristian Tudor. Președintele Ilie Lemnaru a vorbit pentru Liga2.ro, la sfârșitul lunii august, despre cei șapte jucători cu care s-au parafat contractele la momentul respectiv. Dintre aceștia, doi au fost semnați definitiv, Ricardo Mihalache (mijlocaș ofensiv, 25 de ani) și Mihai Adăscăliței (mijlocaș ofensiv, 25 de ani).

Ceilalți cinci au fost împrumutați până la finalul sezonului: Ionuț Dinu (fundaș dreapta, 22 de ani, de la FCSB), Adrian Stoianovici (fundaș dreapta, 19 ani, de la UTA), Andrei Trucă (fundaș, 18 ani, de la FCSB), Radu Alexandru Pocol (atacant, 18 ani, de la Viitorul Constanța) și Robert Ghiță (fundaș dreapta, 20 de ani, de la Viitorul Constanța).

Unirea Slobozia are un buget de 700.000 de euro 

Referitor la aducerea unui portar, conducătorul declara la momentul respectiv că se are în vedere și aducerea unui portar.

Trebuie să mai aducem un portar. Am fost în discuții cu cineva, dar nu am ajuns la un punct comun. Acum vom vedea ce vom face, în momentul de față mai verificăm. Nu știm dacă mai aducem ceva în afară de un portar, pentru că sunt deja 28 de jucători în lot, cu tot cu cei noi veniți. Avem jucători care au evoluat în Liga 2, avem și ceva experiență. Noi ne dorim să avem fotbaliști care vor să se afirme înainte de toate, să își dorească performanță.

3.4 milioane de lei (n.r. – aproximativ 700.000 de euro) va fi bugetul echipei pentru Liga 2, cu ce primim de la autoritățile locale și din sponsorizări. Vedem ce o să mai primim și de la Federația Română de Fotbal. Noi avem ca obiectiv în primul sezon de Liga 2 evitarea retrogradării. Dacă se poate ceva mai sus, va fi un bonus”, a declarat Ilie Lemnaru pentru Liga2.ro.

  • George Cristian Tudor în momentul prezentării la Dacia Unirea Brăila, în vara anului trecut

Unirea Slobozia are trei puncte după două etape 

Unirea Slobozia a jucat două meciuri în Liga 2, împotriva unor echipe care și-au anunțat candidatura la promovare la finalul acestui sezon. În etapa cu numărul unu, echipa lui Enache Costea a câștigat cu 1-0 pe teren propriu cu Turris Oltul, dar în runda a doua a pierdut cu 1-3 în deplasare cu Concordia Chiajna. În etapa a treia are un nou meci greu, acasă cu CS Mioveni.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-unirea-slobozia-a-facut-sapte-transferuri-pentru-liga-2-nou-promovata-a-adus-jucatori-de-la-fcsb-viitorul-constanta-si-uta-care-va-fi-bugetul-pentru-sezonul-urmator-19145211

https://liga2.prosport.ro/seria-1/goluri-multe-si-o-surpriza-in-primele-meciuri-ale-etapei-a-doua-din-liga-2-turris-oltul-a-comis-o-din-nou-dupa-ce-avea-2-0-si-om-in-plus-in-minutul-65-19146625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-cele-21-de-etape-19145302

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2020, 19:13 Liga 2
Pe aceeași temă