Unirea Slobozia s-a întors doar cu un punct de la Slatina, iar golul încasat în minutul 90+5 și-a pus amprenta pe moralul echipei. Enache Costea: ”Din păcate, pentru noi e frustrant”

Răzvan STÎNGĂ 28 Aug. 2022, 14:50 Liga 2

Unirea Slobozia s-a întors acasă, după jocul cu CSM Slatina, din deplasare, cu moralul scăzut. A făcut doar 1-1 cu nou-promovata, iar golul egalizator al oltenilor a picat pe final, în minutele de prelungire ale confruntării.

După o primă repriză terminată la egalitate, 0-0, Unirea Slobozia a deschis scorul în partea secundă, prin Denis Golda. Dat fiind faptul că reușita a venit cu 20 de minute înainte de final, echipa lui Constantin Enache părea că va câștiga partida.

Unirea Slobozia, egal cu CSM Slatina. A primit gol la ultima fază

Acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că gazdele au forțat pe final și au reușit să puncteze în minutele adiționale, în minutul 90+5, prin Alexandru Sălcianu, la chiar ultima fază (foto articol).

Constantin Enache nu a fost pe bancă la jocul de la Slatina, ci a văzut confruntarea din tribună. A fost suspendat, iar locul i-a fost luat de ”secunzii” Enache Costea și Romeo Soare. Costea a venit la interviuri la finalul duelului și a vorbit despre cele trei puncte pe care Unirea Slobozia le-a scăpat printre degete.

”Un meci de luptă, ştiam că ne aşteaptă un joc greu, cu un adversar incomod, care joacă foarte bine contraatacul, care pune presiune…Din păcate, pentru noi este frustrant. În momentul în care primeşti gol la ultima fază…Am pierdut două puncte, mergem mai departe.

Toată săptămâna am vorbit cu băieţii, ştiam că ne aştepta un meci greu, am fi vrut să câştigăm, asta ne-am propus, din păcate nu am reuşit să obţinem decât un punct.

Obiectivul nostru este clasarea în primele şase echipe, să prindem play-off-ul, după aceea vedem ce se va întâmpla”, a declarat antrenorul secund al echipei Unirea Slobozia, potrivit News Flux.

  • Enache Costea este antrenorul cu care Unirea Slobozia a promovat în Liga 2, în 2020, ulterior, în timpul sezonului 2020-2021, locul său în postura de ”principal” fiind luat de Adrian Mihalcea. Costea i-a rămas ”secund” lui Mihalcea, la fel cum se întâmplă și acum, fiind ajutorul lui Costel Enache.

  • Unirea Slobozia, cu CSM Slatina: M. Contra – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.), Coadă, Ekollo (M. Ciobanu 77’), Boțogan (Dorobanțu 27’), Rob. Silaghi (Gab. Lazăr 77’), Afalna (Cruceru 27’), Cip. Rus (Golda 57’); Rezerve neutilizate: Păduraru – Bolohan, Lemnaru, Gîrbăcea;

Unirea Slobozia, locul 2 în Liga 2

Pe locul 2 se află Unirea Slobozia în acest moment, în clasamentul Ligii 2, la egalitate cu liderul CS Comunal Șelimbăr, dar acesta are un golaveraj mai bun. Sub ialomițeni se află Poli Iași, 10 puncte, Unirea Dej, 9 puncte, și SC Oțelul, 8 puncte.

După partida cu CSM Slatina, Unirea Slobozia va întâlni FK Miercurea Ciuc în etapa  5-a, pe teren propriu. Duelul este programat pentru sâmbătă, de la ora 11:00.

În runda a 4-a, echipa lui Francisc Dican a trecut, pe teren propriu, de Gloria Buzău, scor 3-2, și se află pe locul 7 momentan.

Golurile marcate în CSM Slatina – Unirea Slobozia 1-1:


Foto: News Flux
Video: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-evitat-infrangerea-cu-unirea-slobozia-la-ultima-faza-daniel-oprescu-nu-meritam-sa-pierdem-ma-bucur-ca-echipa-a-avut-puterea-sa-revina-oltenii-au-un-portughez-in-lot-19243017

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-meci-important-la-iasi-la-slatina-unirea-slobozia-va-incerca-sa-ramana-singura-echipa-cu-punctaj-maxim-dinamo-unirea-dej-incepe-la-1130-19242610

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1100-echipa-lui-pustai-poate-egala-primele-trei-clasate-din-liga-2-19242988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-petrescu-nu-stie-cine-e-antrenor-la-dinamo-sau-ce-jucatori-mai-are-echipa-bucuresteana-insa-era-convins-ca-va-pierde-cu-unirea-dej-19242994

Răzvan STÎNGĂ 28 Aug. 2022, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă