Unirea Slobozia, în cădere liberă. N-a mai câștigat de șapte meciuri, iar Enache Costea recunoaște că ratarea play-off-ului continuă să afecteze: ”A fost dezamăgire mare, se vede și acum”

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2023, 15:04 Liga 2

Unirea Slobozia a înregistrat al șaptelea meci la rând fără victorie în Liga 2. Nici partida cu CSM Slatina, din deplasare, nu s-a terminat cu victorie, ci cu un rezultat de egalitate. Disputa care a avut loc în etapa a 2-a a play-out-ului s-a încheiat 0-0, dar cel puțin nu a mai luat gol.

Unirea Slobozia continuă să sufere și nu a câștigat nici cu CSM Slatina

Unirea Slobozia nu a mai câștigat din 12 noiembrie 2022 (4-0 cu Viitorul Pandurii), din etapa a 14-a a sezonului regular, lucru care a și dus la ratarea play-off-ului. Nici în play-out lucrurile nu merg prea bine, iar după ce în prima etapă a cedat cu 2-3, a făcut remiză în runda de sâmbătă, cu CSM Slatina.

Enache Costea, omul care i-a luat locul lui Costel Enache pe banca tehnică după ce a fost ratată grupa pentru promovare, a recunoscut că jucătorii încă sunt afectați de ce s-a întâmplat la finalul întrecerii regulare, dar a avut și un detaliu pozitiv scos în evidență, anume că echipa nu a mai primit gol.

Enache Costea, mulțumit de defensivă după partida jucată de Unirea Slobozia cu CSM Slatina

Defensiva s-a prezentat bine cu CSM Slatina, în opinia lui Costea, dar ofensiva nu și-a făcut treaba. În acest ritm, al etapelor care trec și nu vine victoria, ”principalul” atrage atenția asupra emoțiilor cu privire la retrogradare.

Concluzia pozitivă este că pentru noi este primul joc după foarte mult timp în care nu primim gol, pentru că inclusiv în sezonul regular am primit gol. Defensiv pot să spun că am arătat bine. Din punct de vedere ofensiv mai sunt lucruri de pus la punct.

A fost un joc încâlcit, un joc de luptă, ştiam că ne aşteaptă un meci greu, cu un adversar care se bate foarte bine pentru orice minge. Important este că nu am primit gol şi am luat un punct.

(N.r – Despre ratarea play-off-ului) A fost o dezamăgire mare, iar asta s-a văzut în rezultatele următoare, inclusiv în cel de astăzi, pentru că nu ne-am gândit în niciun moment că nu prindem primele şase echipe. Decepţia, deziluzia a fost pentru toată lumea atât de mare încât cu greu am reuşit să ne concentrăm şi în continuare chestia asta, ratarea play-off-ului, ne apasă foarte tare.

Dar, e clar că trebuie să ne vedem de joc, pentru că mai sunt etape, nu cred că ar trebui să ne facem noi griji foarte mari, dar trebuie să fim atenţi pentru că lupta pentru salvarea de la retrogradare este încă deschisă”, a declarat Enache Costea, conform News Flux.

  • Unirea Slobozia: Contra – Dorobanțu, Perju, I. Dinu, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă (Ibrian 90’), Ekollo – Prejmerean (D. Bujor 58’), Afalna, Silaghi (Boțogan 58’) – Golda (Cip. Rus 58’)
    Rezerve neutilizate: Ciupercă – Gab. Lazăr, Bolohan, Milotin-Garciag, Mustacă

Unirea Slobozia rămâne lider în Grupa A a play-out-ului de Liga 2

Unirea Slobozia pregătește terenul pentru sezonul următor de Liga 2, pentru că obiectivul din acest an fotbalistic, calificarea în play-off și atacarea promovării, a fost ratat. Joacă în Grupa A a play-out-ului, unde e deocamdată lider, cu 32 de puncte, cu 10 puncte peste locul 5, Metaloglobus, care duce în barajul de menținere în Liga 2.

Locul 2 în Grupa A e ocupat de FK Miercurea Ciuc, cu 29 de puncte, iar pe 3 se află CSM Slatina, cu 28 de puncte.

Unirea Slobozia va întâlni Politehnica Timișoara în etapa a 3-a a play-out-ului, pe teren propriu. În sezonul regular, cele două s-au înfruntat în meci direct în etapa a 11-a, duel care a avut loc la 23 octombrie 2022 și care s-a disputat tot la Slobozia. S-a terminat la egalitate, 0-0.

Foto: News Flux

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2023, 15:04 Liga 2
Pe aceeași temă