EXCLUSIV | Unirea Slobozia a făcut șapte transferuri pentru Liga 2. Nou-promovata și-a adus jucători de la FCSB, Viitorul și UTA. Care va fi bugetul pentru sezonul următor

Răzvan STÎNGĂ 23 Aug. 2020, 16:33 Liga 2
EXCLUSIV | Unirea Slobozia a făcut șapte transferuri pentru Liga 2. Nou-promovata și-a adus jucători de la FCSB, Viitorul și UTA. Care va fi bugetul pentru sezonul următor

Unirea Slobozia a efectuat primele transferuri după promovarea în Liga 2. Președintele Ilie Lemnaru a vorbit pentru Liga2.ro despre cei șapte jucători cu care s-au parafat contractele în zilele precedente. Dintre aceștia, doi au fost semnați definitiv, Ricardo Mihalache (mijlocaș ofensiv, 25 de ani) și Mihai Adăscăliței (mijlocaș ofensiv, 25 de ani).

Ceilalți cinci au fost împrumutați până la finalul sezonului: Ionuț Dinu (fundaș dreapta, 22 de ani, de la FCSB), Adrian Stoianovici (fundaș dreapta, 19 ani, de la UTA), Andrei Trucă (fundaș, 18 ani, de la FCSB), Radu Alexandru Pocol (atacant, 18 ani, de la Viitorul Constanța) și Robert Ghiță (fundaș dreapta, 20 de ani, de la Viitorul Constanța).

Unirea Slobozia va avea un buget de aproximativ 700.000 de euro 

Pentru sezonul următor, Unirea Slobozia are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, după cum a declarat președintele Ilie Lemnaru, iar tot ce vine în plus, o clasare pe un loc cât mai sus, va fi un bonus. Referitor la buget, acesta se învârte în jurul a 700.000 de euro. Suma este reprezentată de bani de la autoritățile locale, dar și de la sponsorii care și-au asociat numele cu echipa din Slobozia.

Trebuie să mai aducem un portar. Am fost în discuții cu cineva, dar nu am ajuns la un punct comun. Acum vom vedea ce vom face, în momentul de față mai verificăm. Nu știm dacă mai aducem ceva în afară de un portar, pentru că sunt deja 28 de jucători în lot, cu tot cu cei noi veniți. Avem jucători care au evoluat în Liga 2, avem și ceva experiență. Noi ne dorim să avem fotbaliști care vor să se afirme înainte de toate, să își dorească performanță.

3.4 milioane de lei (n.r. – aproximativ 700.000 de euro) va fi bugetul echipei pentru Liga 2, cu ce primim de la autoritățile locale și din sponsorizări. Vedem ce o să mai primim și de la Federația Română de Fotbal. Noi avem ca obiectiv în primul sezon de Liga 2 evitarea retrogradării. Dacă se poate ceva mai sus, va fi un bonus”, a declarat Ilie Lemnaru pentru Liga2.ro.

Unirea Slobozia a promovat în Liga 2, după ce a jucat barajul în Seria 2 din Liga 3, cu Mostiștea Ulmu. A câștigat ambele meciuri, din tur și din retur, cu același scor, 2-0.

Foto: AFC Unirea 04 Slobozia

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Aug. 2020, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă