Unirea Slobozia merge pe mâna altui antrenor din vară. Enache Costea revine în poziția de ”secund”

Răzvan STÎNGĂ 04 May. 2023, 14:01 Liga 2
Unirea Slobozia merge pe mâna altui antrenor din vară. Enache Costea revine în poziția de ”secund”

Unirea Slobozia nu va merge pe mâna lui Enache Costea în sezonul următor de Liga 2, dată fiind evoluția echipei din play-out, grupă pe care a terminat-o fără victorie. De altfel, încă de la momentul înlocuirii lui Costel Enache a început conducerea să se gândească la variante de ”principal”, pe cine să aleagă din vară.

Unirea Slobozia se pregătește de numirea unui nou antrenor, Enache Costea revine ”secund”

Enache Costea a fost ”interimar” pe parcursul play-out-ului, dar încă de la numire șansele să fie trecut antrenor cu drepturi depline din vară erau reduse. Oamenii care decid soarta echipei Unirea Slobozia au început de atunci să se gândească la o variantă bună, cu care să atace promovarea din sezonul următor, dar parcursul din play-out a fost un motiv în plus pentru care să analizeze tot mai atent.

Liga2.ro a aflat că Unirea Slobozia se pregătește să numească un antrenor în zilele următoare, poate chiar peste câteva săptămâni, după finalul sezonului de Liga 2, pentru că pe listă are și câteva nume care sunt în acest moment sub contract cu alte cluburi care i-au fost adversare.

Dezamăgire la Unirea Slobozia după ratarea play-off-ului și parcursul din play-out

Din informațiile noastre, Enache Costea va rămâne, la fel ca și până acum, ”secund” la Unirea Slobozia, dar lucrurile se pot schimba în funcție de numele ”tehnicianului” pe mâna căruia va merge conducerea, dacă va schimba întreg stafful și va dori să vină cu oamenii lui.

Liga2.ro a încercat să ia legătura cu președintele Ilie Lemnaru, dar până la ora publicării materialului acesta nu a răspuns la telefon. Mai mult, se anunță o vară cu schimbări importante de lot la Unirea Slobozia, să fie consemnate destul de multe plecări, mai ales că anumiți jucători care au dus greul în acest campionat sunt împrumutați de la alte echipe și acordurile expiră în perioada imediat următoare.

Unirea Slobozia, 11 meciuri la rând fără victorie în Liga 2

Unirea Slobozia a terminat sezonul cu 11 meciuri la rând fără victorie în Liga 2, perioadă în care a adunat numai șase puncte. Ultima partidă a avut loc sâmbătă, în etapa a 6-a a play-out-ului, când a cedat cu FK Miercurea Ciuc, în deplasare, scor 1-3.

Din etapa a 14-a a sezonului regular nu s-a mai impus Unirea Slobozia, din 12 noiembrie, când reușea să treacă de Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu, cu 4-0. S-au contabilizat 11 partide fără succes, iar cu FK Miercurea Ciuc, din nou, jucătorii nu s-au ridicat la nivelul așteptat de club, chiar dacă, la începutul sezonului, numele lor propulsau echipa în rândul favoritelor la promovare.

De acum, Unirea Slobozia pregătește terenul pentru sezonul următor de Liga 2, pentru că obiectivul din acest an fotbalistic, calificarea în play-off și atacarea promovării, a fost ratat. A jucat în Grupa A a play-out-ului, unde acum se află pe locul 3, cu 34 de puncte.

Enache Costea, fără victorie pe banca echipei Unirea Slobozia

Și-a terminat meciurile programate, nu va evolua în ultima rundă a play-out-ului, fiind devansată de CS Comunal Șelimbăr și FK Miercurea Ciuc, ambele cu 36 de puncte. Sub clubul din Slobozia se află CSM Slatina, cu 31 de puncte.

Enache Costea s-a aflat pentru șase meciuri pe banca Unirii Slobozia, înregistrând trei remize și trei eșecuri. În plus, în acest interval echipa a marcat de numai șapte ori și a primit 11 goluri.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-si-cel-al-ultimei-runde-din-play-out-doua-echipe-au-incheiat-deja-sezonul-19269212

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-din-play-out-meciurile-incep-la-ora-1100-cel-mai-important-are-loc-la-bucuresti-si-poate-decide-ultima-retrogradata-si-a-doua-echipa-care-merge-la-barajul-de-mentinere-19268504

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-tincu-la-a-doua-promovare-in-prima-liga-cu-poli-iasi-imi-era-dor-de-acest-sentiment-de-bucuria-pe-teren-alaturi-de-suporteri-nu-a-avut-emotii-pentru-o-victorie-cu-sc-otelu-19269280

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-isi-asteapta-cu-entuziasm-ultimul-meci-din-acest-sezon-de-liga-2-cu-fc-brasov-florin-macavei-s-a-creat-un-spirit-in-adevaratul-sens-al-cuvantului-19269293

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-se-concentreaza-pe-salvarea-satelitului-gorjenii-au-trimis-din-nou-jucatori-de-la-prima-echipa-si-au-bifat-a-doua-victorie-consecutiva-in-liga-3-chiar-impotriva-l-19269264

 

Răzvan STÎNGĂ 04 May. 2023, 14:01 Liga 2
Pe aceeași temă