Unirea Slobozia nu mai bate pe nimeni, iar jucătorii sunt criticați de Enache Costea: ”Defensiva a fost un dezastru”

Andrei PASCU 11 Apr. 2023, 20:03 Liga 2
Unirea Slobozia nu mai bate pe nimeni, iar jucătorii sunt criticați de Enache Costea: ”Defensiva a fost un dezastru”

S-au făcut cinci luni de când Unirea Slobozia nu a mai câștigat un meci în Liga 2, ultimul datând din 12 noiembrie 2022 (4-0 cu Viitorul Pandurii), din etapa a 14-a a sezonului regular. Din cauza parcursului a ratat și play-off-ul, iar în play-out lucrurile negative continuă să caracterizeze echipa.

Unirea Slobozia nu se mai regăsește. Enache Costea, reproșuri pentru jucători

Ultimul meci, de weekendul trecut, din etapa a 3-a a play-out-ului de Liga 2, a fost o rușine pentru Unirea Slobozia, care a pierdut cu ultima clasată din Grupa A, 1-2 pe teren propriu.

Jucătorii sunt pierduți și deja apare un semn de întrebare, dacă nu cumva Unirea Slobozia ar trebui să schimbe o parte bună din lotul pe care îl are acum la dispoziție, deși până să vină această perioadă erau adversare care o numeau în momentul în care se vorbea despre echipele cu șanse la promovare.

Antrenorul Enache Costea critică modul în care evoluează echipa, apărarea fiind, în partida cu Poli Timișoara, întrecută mult prea ușor și a primit două goluri din partea ultimei clasate a grupei.

Enache Costea, despre perioada traversată de Unirea Slobozia: ”Defensiva a fost un dezastru”

”Principalul” nu mai sesizează nici implicare din partea fotbaliștilor, poate dezamăgiți de rezultate, dar, mai ales, poate în continuare afectați de ratarea play-off-ului.

Dacă la meciul cu Slatina putem spune că defensiva a fost bine organizată, acum a fost un dezastru! Practic, fiecare acțiune a echipei adverse a adus pericol pentru poarta noastră, aspect care s-a văzut, de altfel, pe tabela de marcaj.

Continuăm să luăm goluri în ultimele minute, persistăm în aceleași greșeli, iar asta arată lipsă de concentrare, indiferență din partea jucătorilor noștri. Sunt cinci luni de când nu am mai reușit să câștigăm un meci, iar dacă vom continua în maniera aceasta, nu știu când o vom face!”, a spus Enache Costea, conform Independent Online.

Unirea Slobozia, meci cu Metaloglobus runda următoare

Unirea Slobozia pregătește terenul pentru sezonul următor de Liga 2, pentru că obiectivul din acest an fotbalistic, calificarea în play-off și atacarea promovării, a fost ratat. Joacă în Grupa A a play-out-ului, unde e deocamdată lider, cu 32 de puncte, cu 10 puncte peste locul 5, Metaloglobus, care duce în barajul de menținere în Liga 2.

Locul 2 în Grupa A e ocupat de FK Miercurea Ciuc, tot cu 22 de puncte, iar pe 3 se află CSM Slatina, cu 30 de puncte.

Unirea Slobozia va întâlni Metaloglobus în etapa a 4-a a play-out-ului, pe teren advers. În sezonul regular, cele două s-au înfruntat în meci direct în etapa a 3-a, duel care a avut loc la 20 august 2022 și care s-a disputat la Slobozia. S-a terminat 1-0 pentru gazde.

Foto: Petronel Tudor (Sport Pictures) și Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-lacatus-apasa-pe-umerii-celor-care-trebuie-sa-decisa-in-numele-stelei-sa-rezolve-problema-interdictiei-la-promovare-altfel-lucrurile-nu-merg-pe-drumul-cel-bun-daca-nu-suporterii-a-19266252

https://liga2.prosport.ro/seria-1/kirill-kirilenko-s-a-despartit-de-fc-brasov-19266239

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-poli-iasi-derby-pentru-sefie-in-play-off-moldovenii-neinvinsi-de-aproape-jumatate-de-an-raman-in-fruntea-ligii-2-si-in-cazul-unei-remize-19266236

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-antonio-bordusanu-a-revenit-pe-teren-dupa-accidentarea-groaznica-si-a-marcat-la-primul-meci-oficial-disputat-dupa-sase-luni-a-fost-cea-mai-grea-perioada-din-viata-mea-dinam-19266233

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorii-echipei-fc-brasov-dan-alexa-si-stefan-grigorie-pelerinaj-la-muntele-athos-intalnire-ca-parintele-pimen-pastrati-legatura-cu-dumnezeu-19266206

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 11 Apr. 2023, 20:03 Liga 2
Pe aceeași temă