Unirea Slobozia se gândește la binele lui Adrian Mihalcea și nu se opune unei posibile oferte din Liga 1. Ilie Lemnaru: ”Știu cât își dorește să ajungă acolo”

Andrei PASCU 14 Feb. 2022, 17:18 Liga 2
Unirea Slobozia se gândește la binele lui Adrian Mihalcea și nu se opune unei posibile oferte din Liga 1. Ilie Lemnaru: ”Știu cât își dorește să ajungă acolo”

Adrian Mihalcea a reușit să transforme Unirea Slobozia vara trecută. După ce a salvat-o dramatic de la retrogradare, în urma barajului de menținere, în acest sezon echipa se va bate pentru un loc de play-off până la finalul sezonului regular, chiar dacă, ce-i drept, șansele sunt destul de mici și sunt doar pe hârtie.

Unirea Slobozia, pregătită să se descurce și fără Adrian Mihalcea. Ilie Lemnaru: ”M-aș bucura foarte mult să ajungă în Liga 1”

Cu toate acestea, conducerea Unirii Slobozia ar accepta să îi dea drumul antrenorului dacă acesta va avea o ofertă bună, din Liga 1. Ilie Lemnaru (foto principal, alături de Adrian Mihalcea, după barajul de menținere în Liga 2 cu Fotbal Comuna Recea), președintele formației din Slobozia, a declarat că este dispus să rupă contractul cu Adrian Mihalcea, dacă acesta va putea face pasul la mai bine, la un club care poate să îi ofere mai mult, atât din punct de vedere financiar, cât și din punctul de vedere al performanțelor.

În același timp, conducătorul Unirii Slobozia a afirmat că speră ca în curând echipa sa să și vândă jucători și să reușească astfel să își rotunjească bugetul anual.

M-aș bucura foarte mult ca Adi să progreseze, e visul lui să ajungă în Liga 1. La fel m-aș bucura și pentru jucători, pentru că acesta e și obiectivul nostru. În afara faptului că vrem să avem rezultate, vrem să și dăm jucători către Liga 1. Și Adrian Mihalcea e în aceeași situație.

Eu chiar m-aș bucura pentru Adi, pentru că el muncește foarte mult, își dorește foarte mult să activeze în Liga 1, la o echipă care să îi și ofere condițiile necesare pentru fotbal. Dacă oferta va fi bună pentru el, va pleca. Eu m-aș bucura foarte mult pentru el. Știu cât își dorește să ajungă în Liga 1”, a spus președintele Unirii Slobozia pentru Sport Total FM.

Adrian Mihalcea, de un an la Unirea Slobozia 

Adrian Mihalcea a mai antrenat Unirea Slobozia în perioada iunie 2013 – februarie 2015, dar a revenit în decembrie 2020, după ce a reziliat, în martie același an, contractul cu Dinamo.

Ca antrenor principal, Mihalcea le-a mai pregătit pe ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad, CS Mioveni, toate din Liga 2, și Dinamo, la aceasta din urma activând, cum spuneam, ultima dată înaintea revenirii la Unirea Slobozia, pentru o scurtă perioadă, martie-iulie 2020. A fost și antrenor secund al naționalei României, în mandatul lui Cosmin Contra.

Unirea Slobozia, doar șanse teoretice la play-off

Unirea Slobozia iernează pe locul 8 în Liga 2, cu 24 de puncte, la patru puncte de locurile 5 și 6, FC Buzău și Steaua. În ultima etapă din 2021, formația lui Mihalcea a trecut cu 2-0 de Viitorul Pandurii, pe teren propriu.

În 2022, Unirea Slobozia le va mai întâlni în sezonul regular pe Dacia Unirea Brăila (deplasare), Dunărea Călărași (deplasare) și Ripensia (acasă).

Unirea Slobozia a jucat șase meciuri de verificare după reluarea pregătirilor. Pe rând, a trecut cu 6-2 de Înainte Modelu, cu 3-0 de CSM Fetești, a făcut 4-4 cu Unirea Constanța, 2-0 cu Academica Clinceni 2, 8-1 cu Dinamo U19 și 3-0 cu Rapid 2

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/perioada-de-pregatire-asumata-la-unirea-slobozia-adrian-mihalcea-intuia-ce-s-a-intamplat-in-ultimul-amicale-stim-lucrul-acesta-analiza-antrenorului-19218902

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-a-inceput-stagiul-de-la-buftea-veste-buna-pentru-costel-enache-19219406

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-despartit-oficial-de-stephane-coulibaly-jucatorul-a-pus-clubul-intr-o-situatie-penibila-19219395

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-jucator-de-la-u-cluj-trece-la-concordia-chiajna-in-acest-inceput-de-an-nicolae-pirvulescu-va-incerca-promovarea-in-liga-1-cu-ilfovenii-dupa-trei-ratari-cu-ardelenii-19219391

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 14 Feb. 2022, 17:18 Liga 2
Pe aceeași temă