Unirea Slobozia a trecut ușor și de CSM Fetești. Doi dintre jucătorii sosiți în această iarnă, printre marcatori

Andrei PASCU 27 Jan. 2022, 11:37 Liga 2
Unirea Slobozia a trecut ușor și de CSM Fetești. Doi dintre jucătorii sosiți în această iarnă, printre marcatori

Unirea Slobozia nu s-a împiedicat de CSM Fetești (locul 9 în Seria 3 a Ligii a 3-a), în al doilea meci amical al perioadei de pregătire. Partida, disputată la Fetești, s-a terminat cu succesul formației lui Adrian Mihalcea, scor 3-0.

Unirea Slobozia a învins CSM Fetești cu 3-0 

Victoria a fost adusă și de doi jucători veniți în această iarnă la Slobozia. După ce scorul a fost deschis de Florinel Ibrian, au ieșit în evidență Robert Silaghi, împrumutat de la CFR Cluj, și Cezar Gherghiceanu, venit din poziția jucătorului liber de contract.

Și de această dată Unirea Slobozia a rulat tot lotul, Adrian Mihalcea făcând reglajele pentru a doua parte a sezonului de Liga 2. Așa s-a întâmplat și în primul amical, cu Înainte Modelu, câștigat de Unirea Slobozia la diferență consistentă, 6-2.

  • Unirea Slobozia în prima repriză: Poiană (Ciupercă 30’) – Ibrian, I. Dinu, Lemnaru, C-tin. Toma – Cruceru, Coadă – Bolohan, Silaghi, Greu – Gherghiceanu.
    Unirea Slobozia în repriza a doua: Ciupercă (Gurău 60’) – Dorobanțu, Gab. Lazăr, Perju, D. Mihai – Afalna, Trașcu – Gîrbăcea, Seb. Ivan, Bolohan – Gulceac.

Unirea Slobozia, în fața primului amical puternic, cu Petrolul 

Unirea Slobozia are o perioadă de pregătire încărcată, cu multe meciuri amicale, dar și cu un stagiu de pregătire centralizat, lângă București. După partida de la Fetești, vor urma teste cu Petrolul (29 ianuarie), Academica Clinceni 2 (3 februarie), Unirea Constanța (5 februarie) și Rapid 2 (19 februarie).

Unirea Slobozia efectuează acum pregătirea pe plan local, pentru primele două săptămâni de la reunire, pentru ca mai apoi să desfășoare un stagiu de pregătire la Snagov. În cantonament se va intra în această săptămână.

”Noi sperăm și la play-off, avem șanse mici, dar sperăm. Nu mai depinde numai de noi, așteptăm și celelalte rezultate. Cu șansa asta putem să ajungem în play-off. În continuare, obiectivul nostru rămâne clasarea între primele 10 echipe, dar încerăm.

Încercarea nu o poate lua nimeni, iar dacă nu reușim trebuie să luăm cât mai multe puncte, să stăm liniștiți, să ne atingem obiectivul din play-out”, spunea Adrian Mihalcea în privința obiectivului echipei din acest sezon.

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-basarabean-cu-multe-meciuri-in-prima-liga-din-moldova-primul-transfer-oficial-anuntat-de-unirea-slobozia-19217520

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-inchide-perioada-de-transferuri-cu-doi-atacanti-vadim-gulceac-si-cezar-gherghiceanu-l-au-convins-pe-adrian-mihalcea-si-vor-semna-19217291

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-zdrobitoare-pentru-unirea-slobozia-in-amicalul-cu-inainte-modelu-au-fost-marcatori-diferiti-iar-adrian-mihalcea-a-testat-un-fost-atacant-al-stelei-19217147

 

 

 

Andrei PASCU 27 Jan. 2022, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă