Unirea Slobozia a surprins și în etapa a 6-a. A învins cu 3-0 CSM Reșița, iar Enache Costea e entuziasmat: ”Jocul din a doua repriză chiar a fost la discreţia noastră”

Andrei PASCU 03 Oct. 2020, 15:52 Liga 2
Unirea Slobozia a surprins și în etapa a 6-a. A învins cu 3-0 CSM Reșița, iar Enache Costea e entuziasmat: ”Jocul din a doua repriză chiar a fost la discreţia noastră”

Unirea Slobozia are un sezon bun în Liga 2, în primul an după promovare. A reușit să câștige în etapa a 6-a, în mod surprinzător și la o diferență mare de scor, cu CSM Reșița, în deplasare, 3-0. La final, antrenorul Enache Costea a fost extrem de mulțumit de joc, mai ales că succesul a venit în fața unei echipe care și-a anunțat dorința de a urca în Liga 1.

  • Unirea Slobozia a marcat un gol în prima repriză și două în partea secundă. Deschiderea de scor a fost semnată de Constantin Toma (20), iar ulterior pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Adrian Moldovan (55) și Gabriel Lazăr (64).

Enache Costea: ”Am întâlnit un adversar cu experienţă mare la nivelul Ligii 2” 

Costea a recunoscut însă că au fost momente în prima repriză când jocul nu a mers exact așa cum își dorea, dar repriza a doua a fost perfectă, a declarat el. Unirea Slobozia a dominat ultimele 45 de minute iar acest lucru îi dă încredere că se pot obține rezultate pozitive și în meciurile dificile care vor urma.

Cred că astăzi am întâlnit un adversar cu experienţă mare la nivelul Ligii 2. Important pentru noi a fost că am reuşit să contracarăm jocul Reşiţei şi să avem şi un pic de şansă. Contează în primul rând cele trei puncte. Şansa noastră a fost la acel 11 metri al gazdelor, în condiţiile în care ei n-au marcat, noi ne-am descătuşat, ca să spun aşa. Jocul din a doua repriză chiar a fost la discreţia noastră”, a declarat Enache Costea, antrenorul celor de la Unirea Slobozia, citat de Caraș Online.

Unirea Slobozia a ajuns la 7 puncte după succesul cu CSM Reșița 

În urma acestui succes, Unirea Slobozia a ajuns la două victorii în cinci meciuri disputate în campionat. S-a mai impus în fața celor de la Turris Oltul, cu 1-0, a făcut 0-0 cu CS Mioveni și a pierdut în fața celor de la Concordia Chiajna, cu 1-3, și ”U” Cluj, cu 1-3.

Unirea Slobozia va juca în etapa a 7-a pe teren propriu contra celor de la Ripensia, locul 17 cu 6 puncte.

 

 

 

 

Andrei PASCU 03 Oct. 2020, 15:52 Liga 2
Pe aceeași temă