Unirea Slobozia a finalizat seria amicalelor cu un succes. A trecut la limită de Metalul Buzău, pe teren propriu

Răzvan STÎNGĂ 21 Feb. 2022, 16:11 Liga 2
Unirea Slobozia a finalizat seria amicalelor cu un succes. A trecut la limită de Metalul Buzău, pe teren propriu

Unirea Slobozia a disputat, sâmbătă, ultimul meci amical al perioadei de pregătire. A primit vizita, pe terenul propriu, pe care joacă partidele de acasă din Liga 2, formației Metalul Buzău, ocupanta locului 3 în Seria 2 a Ligii a 3-a. Unirea Slobozia a câștigat la un gol diferență, scor 1-0.

Unirea Slobozia termină perioada de pregătire cu șapte amicale 

Singura reușită a meciului i-a aparținut, potrivit informațiilor oferite de Unirea Slobozia pe pagina de Facebook, fundașului Ionuț Dinu. Formația lui Adrian Mihalcea a terminat, astfel, seria amicalelor cu un total de șapte teste. Anterior, a trecut cu 6-2 de Înainte Modelu (Liga 3), cu 3-0 de CSM Fetești (Liga 3), cu 2-0 de Academica Clinceni 2 (Liga 3), cu 8-1 de Dinamo U19, a făcut 4-4 cu Unirea Constanța și a învins cu 3-0 Rapid 2.

  • Primul 11 al Unirii Slobozia: Poiană – Ibrian, Dinu, Perju, Toma, Cruceru, Coadă, Afalna, Silaghi, Bolohan, Gulceac.

Unirea Slobozia, trei veniri. Adrian Mihalcea: ”Am încercat să aducem jucători cu calitate”

Trei transferuri a făcut Unirea Slobozia în această iarnă, fiind printre echipele din Liga 2 cu cele mai puține veniri. Sub comanda lui Adrian Mihalcea au ajuns Robert Silaghi, împrumutat de la CFR Cluj, Cezar Gherghiceanu, ultima dată la Steaua, și Vadim Gulceac, ultima dată la FC Petrocub Hîncești – Republica Moldova.

Noi am încercat să aducem în această iarnă jucători nu foarte mulți, dar cu calitate. Nu neg faptul că pe Silaghi l-am dorit și în vară, când făcuse o jumătate de an foarte bună la Farul, în Liga 2, dar acum am reușit să îl luăm. A contat că încă ne luptăm pentru un loc în play-off.

Noi avem un lot bun, au plecat patru jucători, am adus unul, pe Silaghi, care ne ajută și cu regula U21, se mai antrenează cu noi doi jucători (n.r. – Vadim Gulceac și Cezar Gherghiceanu) și sperăm să încheiem și cu ei în zilele următoare și să punem capăt perioadei de transferuri”, declara Adrian Mihalcea despre strategia perioadei de transferuri, până să semneze Vadim Gulceac și Cezar Gherghiceanu.

Unirea Slobozia merge pe terenul Daciei Unirea Brăila în primul meci oficial din 2022 

În acest an, Unirea Slobozia le va mai întâlni, în sezonul regular, pe Dacia Unirea Brăila (deplasare), Dunărea Călărași (deplasare) și Ripensia (acasă). Meciul cu brăilenii a fost programat pentru sâmbătă, 26 februarie, de la ora 11:00.

Programul primei etape din Liga 2, din 2022, e disponibil AICI.

Foto: Unirea Slobozia

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Feb. 2022, 16:11 Liga 2
Pe aceeași temă