Unirea Dej, succes categoric în amicalul cu Minaur Baia Mare. Clujenii se pregătesc de al treilea test al verii

Andrei PASCU 08 Jul. 2023, 16:23 Liga 2

Unirea Dej a disputat, sâmbătă, 8 iulie, al doilea meci amical din pauza de vară. A întâlnit tot o formație dintr-o ligă inferioară, Minaur Baia Mare, retrogradată la finalul sezonului trecut în Liga 3. A învins cu 4-0.

Formația lui Dacian Nastai a punctat de câte două ori pe repriză și a câștigat la diferență.

Unirea Dej, 4-0 într-un meci amical cu Minaur Baia Mare

Partida test s-a jucat la Dej, pe terenul pe care Unirea dispută confruntările din Liga 2. Au ieșit în evidență, în prima repriză, cel mai mult marcatorii, Sergiu Ciocan, care a punctat în minutul 9, și Gabriel Fulga, care a marcat la 30 de minute de la fluierul de start.

Dacian Nastai a trimis pe teren toți jucătorii valizi, în speranța că va găsi, până la primul meci din Liga 2, din sezonul care urmează, garnitura potrivită. În partea secundă, tabela a fost modificată prima dată de Denis Golda, autor al unui gol din minutul 62.

Scorul final, 4-0, a fost stabilit de Cristian Chira, care a marcat în minutul 85.

  • Primul 11 al Unirii Dej: R. Pop – Zamfirescu, Burdeț, Negrea, Șuteu, Chira, Cătinean (cpt.), Stancovici, Ciocan, Fulga, Piftor.
  • Primul 11 al Minaurului: Băilă (cpt) – Stoian, Gherman, Potcoavă, Morozan, Matei, Pegza, Raicu, Piroșka, Urvanțev, Buciuta
    Rezerve: Breban, Simion, Pisuc, Leș, Candea, Gavrău, Hidigan, Ilieș, Lemac

În a doua partidă de verificare din această vară, am învins cu 4-0 (2-0) pe CS Minaur Baia Mare. Singurul joc amical din cantonament s-a disputat azi, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Dej.

Sergiu Ciocan a deschis scorul din lovitură liberă, în minutul 9. Gabriel Fulga a dublat avantajul echipei noastre în minutul 30, acesta fiind scorul pauzei. În minutul 62, Denis Golda a profitat de o gafă mare în defensiva băimărenilor și făcut 3-0. Cristian Chira (‘85) a stabilit scorul final cu un șut din interiorul careului mare”, a transmis Unirea Dej, în privința amicalului cu Minaur Baia Mare.

Unirea Dej, meci amical cu Viitorul Cluj

În precedenta partidă de verificare, prima din această vară, Unirea Dej a trecut de Vulturul Mintiu Gherlii (Liga 4 Cluj), scor 3-1. ”Principalul” Dacian Nastai a programat un cantonament pe plan local, în perioada 3-13 iulie, în care clujenii se află deja, dar și șase partide de verificare. Un singur adversar din Liga 2 va avea Unirea Dej, CSC Dumbrăvița, celelalte fiind din Liga 3.

Până la primul meci din Liga 2, din următorul sezon, Unirea Dej le va mai întâlni pe Viitorul Cluj (Liga 3, 19 iulie, Dej), ACS Târgu Mureș (Liga 3, 22 iulie, Târgu Mureș), SCM Zalău (Liga 3, 29 iulie, -).

Referitor la Minaur Baia Mare, care s-a reunit zilele trecute sub comanda antrenorului Ciprian Danciu, s-a aflat la prima partidă de verificare. Următorul test va fi în compania CSM Sighetu Marmației.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-de-liga-2-19276973

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cu-29-de-jucatori-in-cantonament-19276963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-succes-categoric-intr-un-amical-cu-progresul-spartac-19276948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-cs-tunari-remiza-cu-goluri-intr-un-amical-19276936

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-despre-situatia-de-la-fc-brasov-19276931

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-a-inceput-cantonamentul-de-vara-19276925

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 08 Jul. 2023, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă