Unirea Dej s-a despărțit de încă un jucător, al treilea în această iarnă. Acesta și-a găsit deja o nouă echipă unde să primească mai multe șanse

Marius ANGHEL 20 Jan. 2023, 12:52 Liga 2
Unirea Dej s-a despărțit de încă un jucător, al treilea în această iarnă. Acesta și-a găsit deja o nouă echipă unde să primească mai multe șanse

Unirea Dej s-a despărțit de încă un jucător, de această dată de unul pe care l-a avut în lot atât în sezonul trecut, cât și în prima parte a celui actual.

Mijlocașul Eduard Meszaroș nu rupe însă definitiv contractul cu trupa din Dej, ci a fost împrumutat la Someșul Ocna Dej, formație din Liga 3 unde Unirea a mai trimis jucători și în trecut.

Este al treilea jucător la care Dragoș Militaru renunță în această pauză de iarnă, după mijlocașul Răzvan Greu, ajuns la Gloria Buzău (L2), și fundașul Tudor Vomir, plecat la Unirea Ungheni (L3).

Eduard Meszaroș, al treilea jucător care se desparte de Unirea Dej în această iarnă

Eduard Meszaroș a evoluat în acest sezon doar 72 de minute în unicul meci disputat de Unirea Dej în această ediție a Cupei României, pierdut la lovituri de departajare pe terenul echipei din Liga 3 Gloria Bistrița Năsăud. În campionatul actual nu a fost utilizat deloc.

Tânărul clujean de 18 ani a fost folosit în sezonul trecut de Liga 2 în două jocuri, timp de 26 de minute.

Cel mai probabil, conștientizând că nu are mari șanse să joace pentru Unirea nici în partea a doua a sezonului actual, Meszaroș a preferat să meargă la o altă echipă unde să poată evolua.

”FC Unirea Dej și CS Minerul 1947 Ocna Dej au ajuns la un acord privind împrumutul mijlocașului Eduard MESZAROȘ (18 ani).
Acesta va evolua la echipa din Liga 3 până la sfârșitul lunii iunie 2023.
Mult succes, Eduard!”, a transmis Unirea Dej pe site-ul oficial.

Noua echipă a lui Meszaroș, Someșul Ocna Dej, ocupă locul 6 în Seria a 10-a a Ligii 3, cu 20 de puncte acumulate în 14 meciuri. Echipa se luptă pentru accederea în play-off cu SCM Zalău și Lotus Băile Felix, Gloria Bistriţa Năsăud, CSM Satu Mare și FC Bihor Oradea fiind aproape ca și calificate.

Dejenii nu au nicio achiziție până în acest moment

Momentan, Unirea Dej, aflată pe locul 5 în Liga 2 după 16 etape, nu a anunțat nicio achiziție în această iarnă, antrenorul Dragoș Militaru precizând că speră ca șefii săi să-i aducă unul sau doi noi jucători.

Altfel, sâmbătă, de la ora 12:00, Unirea dispută la Iclod primul amical din această iarnă, cu echipa din Liga 3 CSM Satu Mare.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-doua-despartire-din-pauza-de-iarna-19258224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-explica-motivele-pentru-care-unirea-dej-a-ales-pentru-prima-data-in-istoria-sa-sa-mearga-intr-un-cantonament-in-afara-romaniei-sunt-numai-plusuri-si-stiu-si-ca-financiar-se-19257710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cei-23-de-jucatori-prezenti-la-reunirea-echipei-unirea-dej-singurul-absent-si-programul-de-pregatire-gandit-de-dragos-militaru-19257525

Marius ANGHEL 20 Jan. 2023, 12:52 Liga 2
Pe aceeași temă