Unirea Dej și-a luat portar cu experiență! A profitat de situația de la FC Brașov: ”Bine ai venit și multă baftă”

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2023, 17:28 Liga 2
Unirea Dej și-a luat portar cu experiență! A profitat de situația de la FC Brașov: ”Bine ai venit și multă baftă”

Unirea Dej și-a luat un portar cu experiență, cu peste 100 de meciuri la nivelul Ligii 2! Clujenii au anunțat, joi, 7 septembrie, aducerea lui Iulian Anca-Trip, în vârstă de 28 de ani, născut la Oradea.

Ultima dată, Iulian Anca-Trip a fost legitimat la FC Brașov, cu care a semnat chiar înainte de startul sezonului în curs, dar de care s-a despărțit după ce clubul brașovean nu a luat certificarea pentru Liga 2.

Unirea Dej l-a semnat pe Iulian Anca-Trip

Iulian Anca-Trip semna cu FC Brașov după aproape doi ani în Liga 3, la CSM Olimpia Satu Mare. El a mai jucat la seniori pentru UTA, Sportul Snagov, Metaloglobus sau Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar în sezonul 2018/2019 a fost achiziționat de FC Botoșani, însă pentru care nu a apucat să joace niciun meci în Liga 1, fiind doar de trei ori rezervă.

După plecarea de la clubul din Moldova, Anca-Trip a mai fost legitimat și la Aerostar Bacău, Universitatea Cluj și Unirea Constanța. În Liga 2 a adunat peste 100 de partide, iar în prima divizie nu a apucat să debuteze.

IULIAN ANCA-TRIP la FC Unirea Dej

Portarul orădean în vârstă de 28 de ani a mai apărat buturile echipelor Olimpia Satu Mare, UTA Arad, Sportul Snagov, Metaloglobus București, FC Botoșani, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Aerostar Bacău, ”U” Cluj, Unirea Constanta și CSM Satu Mare. Noul nostru goalkeeper (1,85 m) are prezențe la toate loturile naționale de juniori ale României.

Bine ai venit la FC Unirea Dej și multă baftă, Iulian!”, a anunțat Unirea Dej.

Iulian Anca-Trip, reacție după ce a semnat cu Unirea Dej

Iulian Anca-Trip a oferit și o scurtă reacție după ce a semnat cu Unirea Dej și a declarat că a dat curs ofertei, în primul rând, datorită proiectului, pe care îl consideră unul sănătos.

El speră ca Unirea Dej să egaleze parcursul din sezonul trecut dacă se poate, să ajungă în play-off-ul întrecerii de Liga 2.

M-a convins proiectul să vin aici, știu că este unul sănătos, cu jucători tineri, ambițioși, care au arătat  sezonul trecut ce pot. Sper să egalăm parcursul în acest sezon. Eu îmi propun să obținem ce s-a obținut sezonul trecut, dacă se poate.

Băieții sunt de treabă, mi se pare un grup unit, o familie.

Fanilor le transmit să fie alături de noi, să ne susțină indiferent de rezultate”, a spus portarul.

https://www.youtube.com/watch?si=qy0X644GeShVHqo9&fbclid=IwAR1OxU3wibKq_a1hrr7RoLIU5ME8dvDkq-bZkfCLEziWHdP–DUM7oEPMxU&v=J-ViaYgPIBs&feature=youtu.be

Unirea Dej, amical cu Universitatea Cluj!

În etapa a 6-a a Ligii 2, prima după pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale, Unirea Dej va întâlni, pe teren advers, Campionii FC Argeș.

După primele cinci etape ale campionatului diviziei secunde, Unirea Dej ocupă locul 11, cu 6 puncte, la fel ca Steaua, Chindia Târgoviște și CS Mioveni. Toate depășesc clubul clujean la golaveraj.

În runda a 5-a, Unirea Dej a pierdut cu Gloria Buzău, acasă, scor 2-4, după ce a condus cu 2-0, rezultat pe care l-a consemnat pe tabelă încă din prima repriză și pe care l-a menținut până în minutul 60.

Până la duelul cu Campionii FC Argeș, Unirea Dej a programat și un meci amical, cu Universitatea Cluj, sâmbătă, 9 septembrie, la Cluj.

Foto: Sebastian Tătaru (Mediafax Foto) și Unirea Dej
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-o-plecare-si-o-venire-19284086

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-meciuri-tari-in-grupele-de-cupa-romaniei-19284079

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-istrate-sebastian-radu-si-tudor-tenica-au-semnat-cu-progresul-spartac-19284061

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/corvinul-norocoasa-la-tragerea-la-sorti-a-grupelor-cupei-romaniei-19284055

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/grupele-si-meciurile-din-faza-grupelor-cupei-romaniei-19283966

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2023, 17:28 Liga 2
Pe aceeași temă