Unirea Constanța a rezolvat și problema stadionului. Partida cu CS Comunal Șelimbăr și duelurile din play-out se vor disputa tot la Clinceni

Răzvan STÎNGĂ 09 Mar. 2023, 13:08 Liga 2
Unirea Constanța a rezolvat și problema stadionului. Partida cu CS Comunal Șelimbăr și duelurile din play-out se vor disputa tot la Clinceni

Unirea Constanța a reușit să rezolve și problema stadionului pe care va disputa ultima rundă din sezonul regular și duelurile din play-out. Va juca tot la Clinceni, acolo unde a evoluat și în prima parte a stagiunii de Liga 2, chiar dacă era luată în calcul și varianta Buftea.

A fost un semn de întrebare și în privința arenei pe care putea juca Unirea Constanța în 2023, date fiind problemele apărute încă de la finalul anului trecut și a faptului că lotul de jucători a fost decis în ziua partidei cu Dinamo, prima din acest an.

Unirea Constanța va juca tot la Clinceni în a doua parte a sezonului de Liga 2

În cele din urmă, Unirea Constanța s-a organizat și din perspectiva stadionului pe care va evolua, la Clinceni, dar a fost luată în calcul, la nivel intern, și arena din cadrul Centrului Național de Fotbal de la Buftea, unde mai joacă o formație de Liga 2 în acest sezon, Progresul Spartac, pentru că stadionul propriu nu este omologat.

Federația Română de Fotbal a confirmat ”casa” Unirii Constanța pentru partida cu CS Comunal Șelimbăr, ultima din întrecerea regulară a Ligii 2, care va avea loc duminică, de la ora 13:00, zi și oră la care sunt programate și celelalte confruntări.

Unirea Constanța, ultima în Liga 2

Unirea Constanța este pe locul 20 din 20 de echipe în Liga 2, cu 12 puncte, la egalitate cu echipa de deasupra, Politehnica Timișoara. În a doua rundă din 2023 a evoluat pe terenul lui FC Brașov, în fața căreia a cedat cu scorul de 2-5, iar acum trebuie să întâlnească CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

În primul duel al anului, de pe ”Arcul de Triumf”, a cedat la scor în fața lui Dinamo, scor 0-6.

Patru victorii a adunat în acest sezon de Liga 2 formația Unirea Constanța, 2-1 cu Viitorul Pandurii, 3-1 cu Gloria Buzău, 1-0 cu Minaur Baia Mare și 1-0 cu CSM Slatina.

Pentru noi a fost prima săptămână în care am reușit să lucrăm toți jucătorii. Avem doar cinci-șase antrenamente împreună. Eu nu cred în minuni, cred doar în muncă, organizare și respect în tot ce înseamnă viață extrasportivă.

Ținând cont că noi am început pregătirea în spatele tuturor, cu cel puțin cinci săptămâni, eu spun că lucrurile sunt bune. Din cele cinci goluri primite la Brașov, trei au venit din faze fixe.

E foarte greu să faci marcaj cu jucători tineri contra unor jucători cu experiență care au o masă musculară cu 10-15 kilograme în plus. Davide Massaro este un jucător care ne ajută și se ajută și pe el, pentru că adună minute”, a spus Dacian Nastai pentru Liga2.ro, la finalul partidei cu FC Brașov.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Alex Nicodim (Mediafax Foto)

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Mar. 2023, 13:08 Liga 2
Pe aceeași temă