Unirea Constanța l-a pierdut pe Ovidiu Horșia! Mijlocașul s-a întors în SuperLiga după numai trei meciuri în Liga 2

Andrei PASCU 01 Sep. 2022, 18:39 Liga 2
Unirea Constanța l-a pierdut pe Ovidiu Horșia! Mijlocașul s-a întors în SuperLiga după numai trei meciuri în Liga 2

Unirea Constanța și-a pierdut unul dintre cei mai experimentați fotbaliști! Titular în primele trei runde din Liga 2, Ovidiu Horșia a fost rechemat la FCSB, care l-a redirecționat la o formație din SuperLiga, la Universitatea Cluj, promovată la finalul sezonului trecut de divizie a doua.

Unirea Constanța a rămas fără Ovidiu Horșia! Mijlocașul a revenit la FCSB, care l-a împrumutat apoi la ”U” Cluj

Acordul dintre FCSB și Universitatea Cluj era de câteva zile, chiar dacă ardelenii au făcut anunțul abia joi, 1 septembrie. Ovidiu Horșia (21 de ani) nu a fost în lotul Unirii Constanța în runda a 4-a de Liga 2, în care formația lui Dacian Nastai a bifat chiar primul succes al sezonului, scor 2-1 cu Viitorul Pandurii, astfel că FCSB și ”U” Cluj bătuseră palma anterior meciului.

Ovidiu Horșia a jucat, cum spuneam, în primele runde ale campionatului de Liga 2 pentru constănțeni, în duelurile cu Poli Iași, Progresul Spartac și SC Oțelul. A fost trimis pe teren încă din primul minut, a adunat 226 de minute, dar în duelul cu gorjenii nu a fost nici măcar pe banca de rezerve.

Ovidiu Horșia, cu siguranță o pierdere pentru Unirea Constanța

În ciuda vârstei, Horșia era printre cei mai experimentați fotbaliști din lotul Unirii Constanța, dar iată că acum echipa a rămas fără el și este interesant de văzut dacă va fi înlocui cu un alt jucător, eventual venit tot sub formă de împrumut de la FCSB.

Ovidiu Horșia are aproape 100 de meciuri la nivelul primelor două ligi, dintre care mai bine de jumătate dintre prezențe au fost bifate pe prima scenă a fotbalului românesc. Din Târgu Mureș, Horșia a ajuns la FCSB în 2017, de la ACS Kinder. În timp, el a fost împrumutat la mai multe cluburi de vicecampioana României, la Academica Clinceni, Poli Iași și Gaz Metan Mediaș.

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe mijlocașul de bandă dreaptă Ovidiu Horșia, care vine sub formă de împrumut de la FCSB și va reprezenta o nouă opțiune pentru postul de jucător Under 21”, a anunțat clubul din Cluj împrumutul lui Ovidiu Horșia de la FCSB.

Unirea Constanța, meci cu Unirea Dej în etapa a 5-a

Unirea Constanța are meci pe terenul Unirii Dej în etapa a 5-a din Liga 2, sâmbătă, de la ora 11:00. Formația pregătită de Dacian Nastai poate bifa a doua victorie la rând în campionat, runda trecută făcând surpriza și câștigând duelul cu Viitorul Pandurii, scor 2-1.

Unirea Constanța se află pe locul 18 din 20 de echipe, cu numai 3 puncte, având un ecart de două lungimi peste ultimele clasate, Ripensia și Metaloglobus.

Unirea Dej ocupă locul 4 în ierarhia Ligii 2, fiind devansată doar de CS Comunal Șelimbăr, Unirea Slobozia și Poli Iași, care au același punctaj, 10.

Foto: SC Oțelul și Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-merge-cu-atentie-sporita-in-cluj-dacian-nastai-recunoaste-superioritatea-echipei-unirea-dej-n-a-facut-puncte-intamplator-ci-pe-o-strategie-buna-si-pe-joc-bun-cum-19243369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-a-spart-gheata-si-a-obtinut-prima-victorie-a-sezonului-succesul-cu-viitorul-pandurii-e-insa-o-sabie-cu-doua-taisuri-dacian-nastai-avertizeaza-de-asta-imi-e-frica-19243117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-4-si-5-din-liga-2-in-care-steaua-e-pusa-sa-joace-in-inchidere-si-apoi-in-deschidere-pe-stadionul-din-clinceni-se-joaca-doua-meciuri-in-aceeasi-zi-poli-iasi-mai-slaba-ca-buzau-si-19242179

 

 

Andrei PASCU 01 Sep. 2022, 18:39 Liga 2
Pe aceeași temă