Dinamo vrea un mijlocaș de la FCSB! Gigi Becali nici nu mai știa că acesta este sub contract cu clubul său: ”Nu am ajuns să fiu eu tatăl tuturor” | EXCLUSIV

Andrei PREOTU, Daniel VLAD 18 Jul. 2022, 18:52 Liga 2
Dinamo vrea un mijlocaș de la FCSB! Gigi Becali nici nu mai știa că acesta este sub contract cu clubul său: ”Nu am ajuns să fiu eu tatăl tuturor” | EXCLUSIV

Dinamo caută să se întărească pentru Liga 2, iar una dintre țintele echipei din ”Ștefan cel Mare”, potrivit declarațiilor antrenorului interimar Ionel Augustin, este Ovidiu Horșia (21 de ani).

Jucătorul aparține de rivala FCSB, iar patronul acesteia, Gigi Becali (foto principal), susține că soarta mijlocașului originar din Târgu Mureș va fi decisă de managerul general Mihai Stoica.

Ovidiu Horșia nu vede o problemă în trecerea sa de la FCSB la rivala Dinamo

Becali spune că nu se mai bazează pe Horșia, fotbalist dorit însă și în Liga 1, unde până acum a evoluat pentru trei cluburi: Poli Iași, FCSB și Gaz Metan Mediaș.

”Nu mi-e teamă că o să fiu primit rău de suporterii lui Dinamo. Trebuie să discut și eu cu cei din conducere și cu impresarul meu. Nu am fost un jucător exponențial pentru FCSB și nu cred că va fi o problemă. Mai sunt în discuții și cu alte echipe din prima ligă. Unii în insolvență, alții cu alte probleme. Am negociat cu CS Mioveni și Hermannstadt”, a spus Horșia, pentru Fanatik.

Un alt jucător care a crescut la rivala Steaua (așa cum se numea atunci actuala FCSB) și care acum se află în lotul celor de la Dinamo și speră să semneze un contract este Iulian Roșu.

Gigi Becali nici nu mai știa că Horșia e sub contract cu FCSB

Aflat sub contract cu FCSB, Ovidiu Horșia nu intră în calculele pentru prima echipă, iar fotbalistul ar accepta să joace și pentru o echipă aflată în degringoladă, așa cum este Dinamo.

Horșia s-a antrenat cu Unirea Constanța de la reunirea echipei care are în componență numai jucători de la FCSB și care se dorește a fi ”satelitul” vicecampioanei, făcând inclusiv deversuri să-și schimbe numele în FCSB A Clinceni. La Clinceni își desfășoară antrenamentele această echipă.

La nivel oficial, Dinamo a prezentat până acum doar trei jucători pentru pregătire sezonului de Liga 2, pe Bogdan GavrilăValentin Lazăr și Neluț Roșu.

”Sincer să fiu, nici nu mai aveam habar de Horșia ăsta pe unde mai este. Nici nu mă interesează, că dacă era vreun mare fotbalist era la prima echipă, nu? Nu i-am auzit pe ai mei din club să îmi spună că îl vrea Zăvăleanu la Dinamo. Dacă Meme (n.r. – Mihai Stoica) vrea să îi dea drumul băiatului, atunci să plece. Dar aici Meme decide, nu mă interesează pe mine Horșia. Nu am ajuns să fiu eu tatăl tuturor copiilor de la FCSB. Am fost un tată bun și am fost luat de… Nu mai zic, că iar mă enervez. I-am luat pe toți eu de băiat bun de la salarii mici și i-am făcut cu salarii de la peste 10 de mii la 30 de mii. Deci, Meme e cel care decide ce facem cu Horșia”, a spus, pentru ProSport, Gigi Becali, supărat după ce ieri seară FCSB a remizat pe teren propriu cu nou-promovata în Liga 1 Universitatea Cluj (scor 1-1).

În sezonul trecut, Ovidiu Horșia a evoluat în 9 meciuri de Liga 1 (doar 446 minute) pentru Gaz Metan Mediaș. În 2022 nu a evoluat deloc. Pentru FCSB a prins doar 44 de minute într-un meci din prima ligă, în 3-0 cu Campionii FC Argeș, desfășurat în data de 20 septembrie 2020.

Foto: Răzvan Păsărică și Alexandru Vereș / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-recunoscut-discutiile-pentru-venirile-a-doi-jucatori-un-capitan-din-play-off-ul-ligii-2-din-sezonul-trecut-si-un-mijlocas-sub-contract-cu-fcsb-19237717

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nelut-rosu-promisiune-pentru-fanii-lui-dinamo-dupa-rezultatele-dezastruoase-din-meciurile-amicale-mijlocasul-mesaj-indraznet-s-ar-putea-ca-suporterii-sa-fie-ingrijorati-dar-asa-e-in-preg-19237768

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-capata-si-ea-moral-dupa-amicalul-cu-dinamo-care-e-ciuca-batailor-in-testele-cu-echipele-de-liga-2-cainii-pe-urmele-agentilor-007-19237556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ricardo-grigore-cedat-de-dinamo-la-fc-u-craiova-suma-de-bani-incasata-de-bucuresteni-19237535

Andrei PREOTU, Daniel VLAD 18 Jul. 2022, 18:52 Liga 2
Pe aceeași temă