Un nou val de memorii la FC Brașov? Președintele Marin Mitran, încolțit și el de numeroasele probleme ale clubului finanțat de autoritățile locale

Autor: Adi MARICA Publicat: 12 Jul. 2022, 12:28 Liga 2
Un nou val de memorii la FC Brașov? Președintele Marin Mitran, încolțit și el de numeroasele probleme ale clubului finanțat de autoritățile locale

Săptămâna trecută, jucătorii și antrenorii de la FC Brașov și-au încasat o primă tranșă din restanțele financiare.

Probleme sunt însă cu jucătorii care au fost împrumutați în partea a doua a sezonului trecut la alte echipe! În această situație se află Raul Rusu, Diego Alupoaie și Raul Toader, care au jucat la Olimpic Cetate Râșnov, George Linguraru, Ștefan Nicolau, Marius Manole și Bogdan Cîrstian, trecuți la SR Brașov, Alin Damian, ajuns la Gloria Bistrița Năsăud, și Sebastian Ciuperceanu, la Gloria Albești.

FC Brașov riscă să fie asaltată de un nou val de memorii

Dintre aceștia, doar Cîrstian, Nicolau, Manole și Linguraru mai au contracte până în vara lui 2023 cu FC Brașov.

”E o bătaie de joc ce se întâmplă. Am înțeles că nu putem fi plătiți din bugetul asigurat de primărie pentru că am jucat la alte echipe sub formă de împrumut. Singura soluție rămasă pentru noi este să ne depunem memorii. Vom apela din nou la ajutorul celor de la AFAN”, au spus jucătorii neplătiți de luni bune.

Marin Mitran, președintele lui FC Brașov, spune că încearcă să găsească soluții din fonduri private: ”Căutăm soluții pentru acești jucători să-i plătim din fonduri proprii. Fotbaliștii care mai au contract cu FC Brașov nu vor mai fi împrumutați la alte echipe dacă nu pot fi plătiți.” Mitran anunța zilele trecute ”discuții avansate cu doi-trei parteneri mari, nu mici!”

Mulți dintre jucătorii enumerați s-au întors la FC Brașov în această vară, însă niciunul nu l-a convins pe noul antrenor Dan Alexa că merită să primească o șansă de a rămâne în lot și a evolua în noul sezon de Liga 2. Vlad Botia, Adrian Voicu, George Linguraru, Ștefan Nicolau și Alexandru Mitroi n-au rămas la FC Brașov și au ajuns la Olimpic Cetate Râșnov, echipă care s-a reunit astăzi cu 28 de jucători, sub comanda lui Lucian Petre, în vederea pregătirii noului sezon de Liga 3.

În sezonul trecut, FC Brașov a fost penalizată în clasament cu 2 puncte din cauza unuia dintre numeroasele litigii avute la FRF. Nici acum nu le-a încheiat pe toate și riscă să aibă altele noi.

Foto: FC Brașov

Autor: Adi MARICA Publicat: 12 Jul. 2022, 12:28 Liga 2
Pe aceeași temă