Dan Alexa a stabilit lotul pentru cantonamentul pe plan local al FC Brașov. Antrenorul a renunțat la alți câțiva jucători și așteaptă unii mai valoroși

Autor: Adi MARICA Publicat: 11 Jul. 2022, 12:32 Liga 2
Dan Alexa a stabilit lotul pentru cantonamentul pe plan local al FC Brașov. Antrenorul a renunțat la alți câțiva jucători și așteaptă unii mai valoroși

Începând de astăzi, 11 iulie, și până în data de 22 iulie, jucătorii echipei FC Brașov vor efectua un stagiu de pregătire pe plan local.

Elevii antrenorului Dan Alexa vor fi cazați la Hanul Mureșenilor din Săcele, iar majoritatea antrenamentelor, dar și a jocurile de pregătire cu Unirea Slobozia (15 iulie), SC Oțelul Galaţi (19 iulie) și Progresul Spartac (22 iulie) vor avea loc la Tărlungeni.

Dan Alexa a renunțat la încă cinci jucători înainte să stabilească lotul pentru cantonament

După amicalul de vineri, de la Sibiu, cu FC Hermanstadt (scor 0-2), Dan Alexa a renunțat la mai mulți jucători care s-au antrenat cu echipa în ultima perioadă: Raul Rusu, Adrian Voicu, Diego Alupoaie, Bogdan Cîrstian sau Cosmin Ivan.

În lotul pentru cantonament vor face parte jucatorii transferați până acum, Adi Chică-Roșă (ex FC Buzău, împrumutat de la FC Botoșani) și Rareș Lazăr (ex Poli Timișoara, împrumutat de la Rapid), dar și Alexandru Martinov (ex CSC Dumbrăvița).

Marius Savu și Iulian Drăgoi au fost păstrați în lot și urmează să mai fie testați de stafful tehnic și în perioada următoare.

  • La startul cantonamentului efectuat pe plan local, FC Brașov are un lot de doar 20 de jucători!

În cantonament sunt așteptați în următoarele zile câțiva ”jucători valoroși, cu experiență pentru a ne îndeplini obiectivele”, după cum spunea Dan Alexa după testul de la Sibiu.

Lotul de jucători al FC Brașov:

portari: Laurențiu Popescu, Daniel Mutu;
fundași: Iulian Drăgoi, Marius Burlacu, Ivan Fustar, Daniel Dumbravă;
mijlocași: Rareș Lazăr, Marius Savu, Radu Leonte, Vasile Constantin, Eduard Lambrinoc, Alexandru Negrean, Răzvan Iorga, Andrei Lascu, Vlad Mihalcea, Alexandru Martinov;
atacanți: Adi Chică-Roșă, Milcho Angelov, Bogdan Roșu, Alexandru Toderascu.

Jucătorul Tudor Olteanu, deținut de Gaz Metan Mediaș, e așteptat din această seară la Brașov dacă își va rezolva situația contractuală cu fosta prim-divizionară.

Foto: FC Brașov

Autor: Adi MARICA Publicat: 11 Jul. 2022, 12:32 Liga 2
Pe aceeași temă