SC Oțelul, parcurs foarte bun pe teren propriu în Liga 2, iar jucătorii vor susținerea fanilor și în partida cu Metaloglobus. Vasile Jardan: ”Spectatorii împing de la spate” / Cosmin Dur-Buzoancă: ”Ca jucător, te simți mândru”

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2022, 16:30 Liga 2
SC Oțelul, parcurs foarte bun pe teren propriu în Liga 2, iar jucătorii vor susținerea fanilor și în partida cu Metaloglobus. Vasile Jardan: ”Spectatorii împing de la spate” / Cosmin Dur-Buzoancă: ”Ca jucător, te simți mândru”

SC Oțelul este echipa cu cel mai bun parcurs din Liga 2 în meciurile pe care le-a jucat acasă, fără eșec, cu șase victorii și două remize, dar și cu un golaveraj de numai cinci goluri primite și 11 marcate. Neînvinsă acasă în divizia a doua mai este doar Poli Iași.

SC Oțelul, ultimul meci în Liga 2 în acest an, cu Metaloglobus. Jucătorii lui Dorinel Munteanu fac apel la susținerea fanilor

SC Oțelul a acumulat 20 de puncte în opt meciuri disputate pe teren propriu în actuala stagiune, iar jucătorii au fost împinși de la spate și de suporteri. Gălățenii au fost, poate, clubul din Liga 2 cu cea mai mare medie de spectatori pe teren propriu, iar jucătorii vor susținerea și în ultima etapă din 2022, cu Metaloglobus.

Fiind ultima partidă pe teren propriu în Liga 2 din acest an, elevii lui Dorinel Munteanu se așteaptă la o asistență importantă, la fel ca în majoritatea meciurilor de până acum, în jur de câteva mii de spectatori.

Vasile Jardan, despre parcursul echipei SC Oțelul din Liga 2, de pe teren propriu: ”Spectatorii te împing de la spate”

Vasile Jardan, unul dintre jucătorii importanți pentru SC Oțelul până acum, a remarcat faptul că rezultatele bune au la bază și susținerea fanilor.

La meciurile de acasă și spectatorii te împing de la spate. Suntem obligați să jucăm mai bine. Chiar la meciul cu Minaur am avut peste 5.000 de spectatori, destul de multă lume a venit, mai ales că era și frig afară.

Este foarte plăcut când sunt alături de noi și ne încurajează”, a spus Vasile Jardan la Radio Pro Lider FM, conform Sport Galați.

Cosmin Dur-Bozonacă: ”Ca jucător la Oțelul te simți foarte bine și ești mândru”

Cosmin Dur-Bozonacă, portarul nou-promovatei, a povestit ce simte din teren în momentul în care mii de oameni susțin SC Oțelul, dar a precizat faptul că și în oraș se simte o atmosferă plăcută, mai toată lumea fiind conectată la faptul că echipa poate promova în SuperLiga României.

Până acum, SC Oțelul este printre favoritele la accederea în play-off-ul de promovare.

Ca jucător la Oțelul te simți foarte bine și ești mândru. Mai ales când vezi minimum cinci mii de spectatori sunt în tribune meci de meci. Te simți bine când joci cu așa de mulți oameni în tribune, când ai în spate oameni care te susțin și te încurajează.

În Galați este o emulație fantastică pentru Oțelul. Noi încercăm la fiecare meci să-i răsplătim la fiecare meci cu rezultate”, a declarat portarul formației SC Oțelul.

SC Oțelul, pe 4 înaintea ultimei etape 2022 

SC Oțelul este pe locul 4 în Liga 2, cu 28 de puncte. Poli Iași e pe 3, cu 28 de puncte, Unirea Slobozia este pe 2, cu 29 de puncte, iar pe primul loc e Steaua, cu 32 de puncte.

SC Oțelul va juca pe teren propriu cu Metaloglobus, în runda a 16-a din Liga 2 și va încheia, astfel, anul în campionat. Gălățenii vor mai disputa, apoi, și confruntarea din grupele Cupei României, cu Gloria Buzău, din ultima etapă a fazei grupelor.

În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Foto: SC Oțelul Galați

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2022, 16:30 Liga 2
Pe aceeași temă