Un atacant bulgar, așteptat în Antalya de FC Brașov. Vine din prima ligă a țării vecine și în cariera sa a jucat pentru Litex Lovech, ȚSKA Sofia și Slavia Sofia

Adi MARICA 14 Feb. 2022, 10:23 Liga 2
Un atacant bulgar, așteptat în Antalya de FC Brașov. Vine din prima ligă a țării vecine și în cariera sa a jucat pentru Litex Lovech, ȚSKA Sofia și Slavia Sofia

Aflată de vinerea trecută în cantonament în Turcia, FC Brașov nu încetează să caute să se întărească pe plan ofensiv, dorin, în același timp, soluții ”low cost”.

O variantă surpriză este bulgarul Milcho Angelov, un vârf care a trecut în carieră pe la Litex Lovech, ȚSKA Sofia sau Slavia Sofia, dar în ultimul timp a jucat la echipe mai mici din țara sa, precum Etar Veliko Tarnovo sau Tsarsko Selo Sofia, dar, totuși, din prima ligă.

Angelov are 27 de ani și este așteptat astăzi în cantonamentul din Antalya. În actualul sezon are 18 meciuri jucate (doar 689 minute) și un gol marcat pentru Tsarsko Selo, ultima clasată în prima ligă bulgară.

În atac, FC Brașov are în lot un vârf marocano-olandez, Zakaria El Azzouzi, dar și pe Bogdan Roșu sau Alexandru Toderașcu. Alți jucători străini aflați sub comanda lui Călin Moldovan sunt croații Ivan Fustar (fundaș), Luka Maric (fundaș) și Marko Tesija (mijlocaș), ultimii doi achiziționați de curând.

Învinși de rușii de la FC Tesktilshchik

Altfel, FC Brașov a disputat ieri primul meci amical pe pământ turcesc și a pierdut cu 0-1 cu FK Tekstilshchik Ivanovo, ultima clasată din liga secundă din Rusia. Golul victoriei rușilor a fost marcat de Alexander Shlyonkin în minutul 45, după o centrare de pe partea stângă și o reluare cu capul din circa opt metri în stânga portarului Laurențiu Popescu.

Călin Moldovan a început partida în formula: Laur. Popescu – M. Burlacu, Maric, Fustar, Dumbravă – R. Leonte, Tesija – Lambrinoc, Negrean, Andronic – Bg. Roșu. În partea secundă, din minutul 70, au mai jucat: Răducioiu, Gherghe, Piper, H. Popa, Vl. Mihalcea, Lascu și El. Azzouzi.

Vasile Constantin și Răzvan Iorga nu sunt încă refăcuți, dar au început alergările, iar Mitroi, Drăgoi, Toderașcu, Mutu și Gârniță nu au fost folosiți.

În Antalya, FC Brașov va mai disputa două jocuri de pregătire, joi, cu Wieczysta Krakow, echipă din liga 4 din Polonia, și, sâmbătă, cu CSM Reșița, echipă din Liga 3 antrenată de Dan Alexa, cu care s-a și plecat în Turcia în același avion.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-fc-brasov-a-pierdut-primul-amical-din-turcia-cu-fk-tekstilshchik-ultima-clasata-din-liga-secunda-din-rusia-19219372

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-are-26-de-fotbalisti-in-lotul-pentru-cantonamentul-din-antalya-jucatorii-lasati-acasa-si-ultima-noutate-a-trupei-lui-calin-moldovan-19219135

 

Adi MARICA 14 Feb. 2022, 10:23 Liga 2
Pe aceeași temă