A opta plecare de la ”U” Cluj. Ardelenii au renunțat prematur la portarul George Micle, care s-a întors în Liga 1

Andrei PASCU 04 Jan. 2022, 16:14 Liga 2

Universitatea Cluj a mai renunțat la un fotbalist, după cele șapte plecări anunțate inițial. Și George Micle (20 de ani) a părăsit echipa, deși era împrumutat până la finalul campionatului de la Campionii FC Argeș. Înțelegerea a fost încheiată prematur de formația din Ardeal, după numai jumătate de an.

George Micle a revenit la Campionii FC Argeș 

”U” Cluj nu a făcut precizări în privința situației portarului, însă acesta a fost prezent la reunirea din acest început de an a formației Campionii FC Argeș. În jumătatea de an petrecută la ”U” Cluj, în prima parte a campionatului Ligii a 2-a, Micle a evoluat în numai patru meciuri din Liga 2.

A fost folosit de Erik Lincar în chiar primele patru runde, cu ASU Poli (scor 3-0), FC Buzău (scor 1-0), Unirea Constanța (scor 1-0) și Poli Iași (scor 0-2). Apoi, până la pauza de iarnă, a fost cel mult pe banca de rezerve, titular de drept în poarta ardelenilor fiind Andrei Gorcea (20 de ani). Micle a mai fost folosit de clujeni și într-un joc din Cupa României.

George Micle a prins puține meciuri și sezonul trecut 

Stagiunea trecută, pentru formația din Pitești, George Micle a evoluat în doar șapte partide și a terminat doar o confruntare fără gol primit. A apucat să joace mai mult în sezonul 2019-2020, în Liga 2 (14 meciuri), la finalul căruia Campionii FC Argeș a promovat în Liga 1.

Universitatea Cluj are doar portari tineri în lot, dar situația e una asumată și aleasă de antrenorul Erik Lincar. E adeptul portarilor fără prea mare experiență.

”U” Cluj reia Liga a 2-a de pe podium

Universitatea Cluj începe anul chiar sub locul 2, care duce direct în Liga 1 la finalul play-off-ului. Ardelenii au 33 de puncte, fiind la două puncte de FC Hermannstadt și la nouă de liderul Petrolul. Cu ploieștenii chiar au terminat anul 2021 ardelenii, dar au pierdut partida de pe ”Ilie Oană” cu scorul de 0-1.

Concordia Chiajna, FC Hermannstadt și Dunărea Călărași sunt adversarele pe care le vor mai întâlni ”studenții” în 2022, în sezonul regular.

Foto: Dragoș Pășcăneanu (Mediafax Foto) și Universitatea Cluj

Andrei PASCU 04 Jan. 2022, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă