”U” Cluj a cedat sub formă de împrumut șase tineri, pentru sezonul 2021/2022. Cinci au fost trimiși în Liga 3, unul ia pulsul Ligii 1

Andrei PASCU 02 Aug. 2021, 15:41 Liga 2
”U” Cluj a cedat sub formă de împrumut șase tineri, pentru sezonul 2021/2022. Cinci au fost trimiși în Liga 3, unul ia pulsul Ligii 1

Universitatea Cluj a schimbat mult lotul pentru acest nou sezon. A adus, a și renunțat la jucători, dar a și împrumutat câțiva. În ceea ce privește cedările pe perioadă determinată de timp, potrivit unui comunicat emis de club acestea sunt în număr de șase.

”U” Cluj a trimis cinci jucători în Liga 3 și unul în Liga 1  

”U” Cluj a hotărât, din diverse motive, să împrumute câțiva fotbaliști tineri la anumite echipe, în Liga 3 în special. Multe plecări de acest fel au drept scop oportunități mai mari pentru jucători, să prindă mai multe minute și experiență.

Atacantul Mihai Forna (20 de ani), fundașul Ionuț Ilieș (19 ani) și mijlocașul Cosmin Meșter (19 ani) au fost trimiși la SCM Zalău. Mijlocașii Adrian Micaș (23 de ani) și Alin Văsălie (19 ani) au mers la Minaur Baia Mare, în timp ce fundașul Tudor Telcean a făcut pasul în Liga 1, la Campionii FC Argeș.

Șase jucători ce sunt sub contract cu echipa noastră vor evolua anul acesta sub formă e împrumut la alte formații din prima ligă și din al treilea eșalon fotbalistic.

Mihai Forna, Ionuț Ilieș și Cosmin Meșter vor îmbrăca tricoul celor de la SCM Zalău în noua stagiune. Tot în a treia divizie vor evolua mijlocașii Adrian Micaș și Alin Văsălie. Cei doi vor face parte din lotul echipei Minaur Baia Mare.

Tudor Telcean este cel de-al șaselea jucător al Universității Cluj ce va juca sub formă de împrumut. Tânărul fundaș central a ajuns în Liga 1 la FC Argeș. Împrumutul se întinde pe un an, cu opțiune de transfer definiv”, au comunicat ardelenii pe site-ul oficial, FC U Cluj.

”U” Cluj, gata de debut 

Universitatea Cluj se află în fața debutului în Liga 2, în noul sezon. Prima adversară va fi SSU Poli, iar confruntarea va avea loc marți, de la ora 18:00.

Primul 11 al Universității Cluj în ultimul amical al verii, cu Minaur Baia Mare: Gorcea – Rus, Gugu, Ispas, Taub, Țurcan, Novac, Haită, Moraru, Pîrvulescu, Voinea. În repriza secundă au evoluat: Gorcea – Gîț, Vomir, Ispas, Mitrea – Dican, Balgiu – Hofman, Blejdea, Ribeiro – Boiciuc.

Suporterii sunt pregătiți să vină într-un număr mare pe Cluj Arena. Peluza ”Șepcile Roșii” a anunțat că se va pleca în grup spre stadion, întâlnirea fanilor urmând să aibă loc cu ore bune înainte de startul meciului.

514 zile departe de Stadion se încheie Marți!

După atâta timp, ne revedem în ziua meciului la ora 13:12, în Piața Muzeului!

Așteptarea ia sfârșit Marți la ora 18:00 când vom intona împreună imnul mult iubit al Universității Cluj!

Haide U, Te iubim cu sufletu’!!!”, a precizat Șepcile roșii.


Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/politehnica-timisoara-incepe-campionatul-pe-cluj-arena-dorin-toma-suntem-poli-timisoara-si-jucam-doar-la-victorie-presedintele-viorel-serban-spune-din-ce-punct-de-vedere-acest-sez-19194117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-stilul-marilor-cluburi-europene-u-cluj-video-spectaculos-de-prezentare-a-echipamentului-de-deplasare-chipul-suporterului-radu-tenter-inscriptionat-pe-tricouri-19194068

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-noul-sezon-de-liga-2-petrolul-poli-iasi-primul-derby-alte-cinci-partide-au-loc-de-la-ora-1100-19193601

 

 

 

 

Andrei PASCU 02 Aug. 2021, 15:41 Liga 2
Pe aceeași temă