Turris Oltul are manager general. Omul care l-a descoperit pe Valentin Mihăilă, recent transferat la Parma, va conduce echipa din Turnu Măgurele

Autor: Daniel NAZARE Publicat: 03 Nov. 2020, 12:28 Liga 2
Turris Oltul are manager general. Omul care l-a descoperit pe Valentin Mihăilă, recent transferat la Parma, va conduce echipa din Turnu Măgurele

Silviu Bogdan, fost arbitru divizionar și fost director al Centrului de Copii și Juniori de la U Craiova (Liga 1), este noul manager general al echipei Turris Oltul Turnu Măgurele. Mutarea a survenit după recentul scandal din sânul formației de liga secundă.

  • Mai bine de două milioane de euro din transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, 25 la sută din sumă totală de transfer, urmează să ajungă la Silviu Bogdan, antrenorul care a descoperit „perla formației din Bănie”. Bogdan ar fi păstrat 25 de la sută și din suma de transfer a altor doi jucători talentați ai formației craiovene: Ștefan Baiaram și Ștefan Vlădoiu. Jucători care au fost aduși tot de la academia sa de fotbal.

Investirea acestuia la clubul din Turnu Măgurele are ca scop liniștirea spiritelor în rândul jucătorilor și asigurarea unui liant între conducerea tehnică și stafful administrativ.

Silviu Bogdan, manager general la Turris Oltul

Mădălin Ioniță (foto principal, în stânga, alături de Silviu Bogdan) rămâne în continuare președinte executiv.

Turris Oltul Turnu Măgurele a pierdut meciul din etapa a 10-a din Liga 2 de pe terenul Ripensiei, scor 2-4, iar atmosfera este una tensionată în lotul lui Erik Lincar.

”Bine ai venit, Silviu!
Începând de astăzi, dl. Silviu Bogdan ocupă funcția de manager general în cadrul clubului nostru. Acesta se alătură staffului tehnic condus de antrenorul Erik Lincar cât și departamentului administrativ condus de dl. Președinte Ioniță Mădălin.
Îi urăm mult succes!”, a transmis Turris Oltul pe pagina sa de Facebook.

Silviu Bogdan, omul decisiv pentru Valentin Mihăilă

Silviu Bogdan este cel care i-a influențat decisiv cariera lui Valentin Mihăilă. L-a adus de la Astra, la 12 ani, l-a crescut, i-a asigurat școală și hrană la academia sa, apoi l-a dus la U Craiova. De acolo a ajuns la naționala de tineret, iar acum la Parma, în Serie A.

Tot Silviu Bogdan este cel care l-a promovat pe Andrei Vlad, portarul de la FCSB, el amintind cum acesta a plecat de la Universitatea Craiova, dar fără a menţiona principalul motiv pentru care goalkeeperul şi familia lui au dorit acest transfer: salariul. Astfel, de la 400 de euro, cât primea la Craiova, Andrei Vlad a trecut direct la 10.000 de euro pe lună, cât i-a oferit Gigi Becali.

 

Autor: Daniel NAZARE Publicat: 03 Nov. 2020, 12:28 Liga 2
Pe aceeași temă