Scandal la Turnu Măgurele! Jucătorii îl amenință pe finanțatorul Valentin Dragnea cu filmulețe compromițătoare: ”Plecăm toți dacă-l dă afară pe Erik Lincar” | EXCLUSIV

Alin GRIGORE 01 Nov. 2020, 11:27 Liga 2
Scandal la Turnu Măgurele! Jucătorii îl amenință pe finanțatorul Valentin Dragnea cu filmulețe compromițătoare: ”Plecăm toți dacă-l dă afară pe Erik Lincar” | EXCLUSIV

Turris Oltul Turnu Măgurele a pierdut meciul din etapa a 10-a din Liga 2 de pe terenul Ripensiei, scor 2-4, iar atmosfera nu mai e deloc una liniștită la echipa teleormăneană.

Valentin Dragnea, fiul fostului politician Liviu Dragnea, taie și spânzură la clubul din Turnu Măgurele. Omul cu banii de la Turris Oltul e chitit să-l înlocuiască pe antrenorul Erik Lincar, pentru că echipa se află pe locul 7, cu 15 puncte, în afara pozițiilor de play-off.

Sursele ProSport susțin că după meciul pierdut sâmbătă la Timișoara, Valentin Dragnea i-ar fi propus lui Erik Lincar să-și dea demisia pentru a nu fi obligat să-l dea afară. Antrenorul nici n-a vrut să audă de așa ceva. În plus, vestea a ajuns la jucători, care n-au stat deloc pe gânduri și i-au transmis un mesaj clar omului de afaceri teleormănean.

Fotbaliștii formației din Liga 2 i-ar fi transmis lui Valentin Dragnea că în momentul în care Erik Lincar va pleca de la echipă, atunci vor pleca și ei. Astfel, Turris Oltul ar fi obligată să joace restul sezonului cu mai mulți jucători fără experiență.

Filmulețe compromițătoare cu Valentin Dragnea?!

Mai mult, conform surselor ProSport, în vestiarul echipei jucătorii se laudă că ar avea filmulețe compromițătoare cu Valentin Dragnea de la mai multe petreceri private la care ar fi luat parte chiar și elevii lui Lincar.

„N-a pus în viața lui o pereche de adidași sport în picioare, dar el (n.r. – Valentin Dragnea) se bagă la echipă. Să-și vadă de treaba lui, că nu înțelege nimic din sportul ăsta. Noi nu mai stăm o secundă, dacă se atinge cineva de Mister. Suntem 10 jucători care plecăm imediat dacă e dat afară antrenorul. Cum nu-i convine ceva la echipă el schimbă antrenorul, ne amenință că ne dă afară. Să ne dea pe toți afară”, spune unul dintre jucătorii de la Turnu Măgurele sub protecția anonimatului.

Erik Lincar: ”Până în acest moment nu am vorbit cu nimeni din conducerea clubului”

ProSport l-a întrebat pe Erik Lincar despre propunerea lui Valentin Dragnea de a-și da demisia.

Până în acest moment nu am vorbit cu nimeni din conducerea clubului, o poziție oficială ar putea s-o aibă președintele clubului”, a declarat Erik Lincar pentru ProSport.

Erik Lincar, antrenorul echipei Turris Oltul Turnu Măgurele, reacționează în timpul meciului cu Ripensia, de la Timișoara, din etapa 10 a Ligii a 2-a, câștigat de bănățeni cu 4-2. Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Turris Oltul Turnu Măgurele ocupă, momentan, locul 7 în Liga 2, după 10 etape, cu 15 puncte, la o lungime de prima poziție care duce în play-off, ocupată de Farul, care are însă un meci mai puțin.

„Din păcate, astăzi nu a contat doar jocul echipei, a intervenit și arbitrajul care a fost destul de… De fapt, foarte slab”
Erik Lincar, după meciul cu Ripensia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-trei-echipe-situate-in-top-6-joaca-sambata-de-la-ora-1100-cand-sunt-programate-cinci-meciuri-petrolul-sta-doua-partide-au-fost-amanate-19155268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-a-pus-punctul-pe-i-dupa-arbitrajul-foarte-slab-din-meciul-ripensia-turris-oltul-a-fost-sub-orice-critica-nu-inteleg-de-ce-la-liga-2-se-promoveaza-acest-gen-d-19155524

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-mare-pentru-ripensia-cu-turris-oltul-dupa-un-meci-cu-un-arbitraj-foarte-slab-cosmin-petruescu-jocul-greseala-asteapta-19155435

Alin GRIGORE 01 Nov. 2020, 11:27 Liga 2
Pe aceeași temă