Turris Oltul și-a mai luat un jucător de la FCSB, pe Răzvan Ducan, portarul care a jucat cu Backa Topola

Răzvan STÎNGĂ 28 Sep. 2020, 15:16 Liga 2
Turris Oltul și-a mai luat un jucător de la FCSB, pe Răzvan Ducan, portarul care a jucat cu Backa Topola

Turris Oltul a anunțat luni împrumutul portarului Răzvan Ducan (19 ani), de la FCSB. Acesta a fost adus pentru un sezon, dar între cele două cluburi există o clauză care prevede prelungirea înțelegerii și pentru următorul sezon, 2021-2022.

Tânărul a apucat să joace în actuala stagiune pentru FCSB, în partida din Europa League cu sârbii de la FK TSC Backa Topola.

Ducan, 19 meciuri pentru Campionii FC Argeș stagiunea precedentă 

Răzvan Ducan se va afla la al doilea an consecutiv la o echipă din Liga 2. Stagiunea precedentă, el a fost cedat de FCSB la Campionii FC Argeș, unde a jucat constant. A evoluat în 19 partide, 15 în sezonul regulat al Ligii a 2-a și patru în play-off-ul în urma căruia piteștenii au obținut promovarea în Liga 1.

”Alb albastri și-au întărit compartimentul de aparare, după ce au ajuns la un acord, valabil pentru un an de zile cu posibilitatea de prelungire, cu portarul Razvan Ducan, jucator imprumutat de la FCSB.

În vârstă de 19 ani, Razvan a evoluat in cariera sa pe postul de portar, la echipe precum ACS FC Arges si FCSB.

Bun venit, Razvan Ducan!”, a anunțat FC Turris Turnu Măgurele.

În această vară, tot de la FCSB i-a luat și pe Alexandru Nicola și Adrian Niță. Turris Oltul îl luase și pe Octavian Popescu (mijlocaș, 17 ani) de la echipa lui Becali, însă acesta a fost rechemat înapoi de formația din Liga 1.pentru care a și jucat în două partide de primă ligă, cu Argeș (3-0) și Poli Iași (2-5), cât și 80 de minute în întâlnirea din Europa League cu Slovan Liberec (0-2).

Turris Oltul, la transferul cu numărul 12! 

Turris Oltul a dus o campanie de achiziții destul de activă în această vară, după ce a pierdut promovarea în Liga 1 sezonul trecut, în play-off, în ultimele minute ale confruntării din ultima etapă cu Rapid, în Regie. Își propune și de această dată să promoveze, iar în acest sens a făcut mai multe transferuri, aducerea lui Răzvan Ducan fiind cea cu numărul 12.

Pe lângă transferul jucătorului anunțat oficial luni de Turris Oltul, cu echipa au mai semnat și Ștefan Bărboianu (32 de ani, fundaș dreapta, ex Petrolul), Ștefan Blănaru (31 de ani, atacant, ex Petrolul), Alexandru Sima (18 ani, fundaș stânga, împrumutat de la Viitorul), Alexandru Nicola (fundaș dreapta, 23 de ani, ex Farul Constanța), Cristian Pușcaș (mijlocaș, 26 de ani, ex UTA), Adrian Romeo Niță (mijlocaș, 17 ani, împrumutat de la FCSB), Alin Țegle (mijlocaș, 24 de ani, ex U Craiova 2), Liviu Mihai (mijlocaș, 32 ani, ex Chindia Târgoviște), Vlad Rusu (atacant, 30 de ani, ex Viitorul Pandurii), Ilie Damașcan (atacant, 24 de ani, ex FC Petrocub Hîncești / Republica Moldova) și Dimitri Ioniță (portar, 19 ani, ex Concordia Chiajna).

Turris Oltul a înregistrat două victorii, două egaluri și o înfrângere în noul sezon al Ligii 2. După cinci etape se află pe locul 7, cu 8 puncte. În runda următoare va evolua pe teren advers, cu CS Mioveni.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-derby-ul-timisoarei-19149643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-a-mai-adus-un-atacant-se-va-alatura-lotului-in-cursul-zilei-de-miercuri-echipa-din-turnu-magurele-a-ajuns-la-11-transferuri-19148355

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-rusu-a-plecat-de-la-viitorul-pandurii-si-a-semnat-cu-turris-oltul-atacantul-a-fost-prezentat-oficial-19147832

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Sep. 2020, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă