Transferul așteptat de Florentin Petre s-a perfectat. Dacia Unirea Brăila a adus un fundaș care sezonul trecut a fost legitimat la Metaloglobus

Autor: Andrei PASCU Publicat: 06 Aug. 2021, 20:50 Liga 2
Transferul așteptat de Florentin Petre s-a perfectat. Dacia Unirea Brăila a adus un fundaș care sezonul trecut a fost legitimat la Metaloglobus

Dacia Unirea Brăila a luat startul în Liga 2 cu un lot destul de subțire și destul de neexperimentat, dar continuă să caute variante. Cea mai recentă venire a fost oficializată chiar înaintea startului etapei a 2-a. Nou-promovata l-a înregimentat pe Mihai Șandru (24 de ani).

Mihai Șandru a prins doar 57 de minute sezonul trecut, la Metaloglobus 

Șandru este fundaș stânga, iar sezonul trecut a evoluat în Liga 2, la Metaloglobus, pentru care a prins un singur meci, în Cupa României, 57 de minute într-o partidă cu Petrolul.

Înainte să ajungă la formația din Pantelimon, apărătorul de bandă transferat de Dacia Unirea Brăila a mai fost legitimat la fosta Farul, Progresul Spartac și Academica Clinceni. Mihai Șandru s-a format la Academia de Fotbal Gheoghe Hagi.

”Întăriri pentru defensivă!

Mihai Șandru a semnat cu Dacia Unirea Brăila!

Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 22 Februarie 1997 și evoluează ca fundaș stânga!

Mihai are peste 40 de meciuri în Liga 2 și a fost legitimat la Academia Hagi, Farul Constanța, Academica Clinceni și Progresul Spartac!

Bine ai venit, MIHAI! MULT SUCCES!

Forza DUB”, îl prezintă Dacia Unirea Brăila pe Mihai Șandru.

Mihai Șandru, prezentat cu mai puțin de 24 de ore înaintea partidei cu FC Brașov, din etapa a 2-a

Mihai Șandru a fost prezentat oficial de Dacia Unirea Brăila vineri, cu o zi înainte ca echipa să aibă al doilea meci în noul sezon al Ligii a 2-a. Sâmbătă de la ora 11:00, formația lui Florentin Petre primește vizita celor de la FC Brașov. Rămâne de văzut, dată fiind această situație, dacă Șandru va face parte din lot sau dacă va avea șansa să debuteze pentru brăileni abia din runda a 3-a.

Transferul lui Șandru a fost, oarecum, anunțat de Florentin Petre încă de acum câteva săptămâni. La finalul lunii iulie, antrenorul afirma că sunt discuții cu un atacant și un fundaș stânga. Inițial a venit vârful Gabriel Răducan, iar acum Mihai Șandru.

Mai avem nevoie de câțiva jucători și suntem în discuții avansate cu un fundaș stânga și cu un atacant”, spunea Florentin Petre în a doua parte a lunii iulie.

Foto: Dacia Unirea Brăila

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 06 Aug. 2021, 20:50 Liga 2
Pe aceeași temă