Suporterii utiști îl susțin pe Laurențiu Roșu și i-au vorbit despre importanța derby-ului cu Poli

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Oct. 2016, 11:36 Actualizat: 18 Oct. 2016, 11:37 Liga 2

Se spune că nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește. În cazul de față vorbim despre întâlnirea de vineri, de la Old Lady”s Pub, programată inițial pentru a se clarifica niște lucruri legate de relația vestiar (antrenori, jucători) și suporterii UTA-ei după evenimentele de la finalul confruntării cu Juventus București, dar și din timpul meciului de Cupă, cu Becicherecu Mic, dar ordinea de zi a fost schimbată odată cu „ștafeta” Nagy – Roșu la nivelul băncii tehnice. Așadar, la localul de pe Poetului, au ajuns antrenorul Laurențiu Roșu, preparatorul fizic, Francisco Ignacio Martinez Cabrera și Alexandru Meszar, omul din spatele proiectului UTA.

„Sprijin și răbdare”

S-a vorbit de ambele părți, dar prim-planul l-au avut susținătorii. „I-am făcut o scurtă istorie domnului Roșu, a existenței noastre ca entitate și aici mă refer la Suporter Club UTA. I-am spus că am trecut prin momente mult mai grele, în care se punea în discuție existența clubului, iar acum, prin comparație, lucrurile sunt stabile și, din punctul nostru de vedere, al familiei UTA, merg într-o direcție bună. Sigur, și nouă ne-ar plăcea ca echipa să fie mai sus în clasament și să joace un fotbal mai bun, dar sperăm ca dânsul să ne ajute în acest sens. I-am promis sprijin și răbdare, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Roland Nagy. De abia sâmbăta trecută, în ultimele minute ale meciului cu Juventus s-a strigat <> în galerie și nu din partea tuturor. Au fost voci răzlețe ce au iscat mici neînțelegeri printre noi. Iar dacă cei din conducerea clubului au decis să schimbe antrenorul, noi, cei de la Suporter Club UTA, sau majoritatea noastră, o susținem. Îi mulțumim și noi lui Roli Nagy pentru tot ceea ce a făcut pentru UTA, pentru promovări și pentru rezultatele excelente din stagiunea trecută, dar viața merge înainte”, a menționat Dan Proca.

Achiziții rapide sau în iarnă?

Președintele SCU a mai mărturisit că șefii clubului i-au pus la dispoziția noului antrenor, cum – de fapt – s-a întâmplat și cu Nagy, o listă de posibile achiziții. „Conducerea clubului e dispusă să aducă cel puțin 4-5 jucători cât mai repede, cu condiția ca aceștia să corespundă așteptărilor antrenorului. Dacă nu, cel târziu în iarnă, lotul va fi întărit având un <> de selecție mai mare”, a mai spus Proca.

Punctele cu Poli – esențiale

Ajungând la viitoarele partide, inevitabil, fanii au ajuns la derby-ul cu ASU Poli, de pe 12 noiembrie, de la Arad. „Pe hârtie, programul e bun, dar poate apărea și reversul medaliei, căci există așteptări pentru o serie de rezultate bune. Dar, ceea ce ne interesează pe noi în mod deosebit este meciul cu Poli. I-am și comunicat domnului Roșu că acela trebuie câștigat cu orice preț, am încercat să-i transmitem de pe acum importanța acelui joc”, a adăugat președintele Suporter Club UTA.

La sugestia susținătorilor „alb-roșii”, conducerea clubului fanion al Aradului iau în calcul punerea în comercializare a unui „pachet” de bilete pentru trei confruntări oficiale pe „Motorul” în care să intre și meciul cu ASU Poli. Sau dacă se merge pe varianta clasică, fiindcă solicitarea de tichete pentru „ciocnirea” cu timișorenii va fi mare, cel mai probabil marea parte a lor se vor vinde la Old Lady”s Pub în săptămâna jocului.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Oct. 2016, 11:36 Actualizat: 18 Oct. 2016, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă