UTA – Poli | Fanii arădeni au mers la ultimul antrenament al jucătorilor lui Laszlo Balint înainte de derby-ul Vestului. Mesajul transmis către Ciprian Rus și compania

Marius ANGHEL 19 Oct. 2019, 15:22 Campionat

În stagiunea de primăvară, supărați pe rezultatele echipei favorite, suporterii „Bătrânei Doamne” au sărit peste obișnuita întâlnire cu jucătorii înaintea unui derby cu Poli. În schimb, susținătorii „roș-albilor” au descins în vestiarul echipei pentru o „urecheală” în toată regula ca urmare a eșecului fără luptă, 0-2, cu „alb-violeții”.

Acele vremuri par apuse la Arad, echipa creată de Laszlo Balint neavând până acum probleme de atitudine în acest sezon, iar rezultatele bune stau mărturie și acestui lucru. UTA este în zona promovabilă contând pe jucători de certă calitate la acest nivel, dar care, în majoritatea lor, sunt la prima apariție într-un derby al Vestului. Prin urmare, speach-ul liderilor galeriei „roș-albe” a fost binevenit.

„Poate ați auzit că acest meci este cel mai important, dar vă spunem noi acum, așa și este. Vrem să câștigăm, nu vă cerem un scor de 20-0. Știm că mulți dintre voi sunteți la primul UTA – Poli din carieră, vă spunem de pe acum că va fi un infern mâine, aici, cu noi necondiționat alături de voi. Probabil, la această oră și suporterii timișoreni le spun același lucru jucătorilor lor, așa că așteptați-vă ca și ei să vină foarte montați la Arad”, le-a transmis Dan Proca, președintele Suporter Club UTA jucătorilor și antrenorilor veniți la salut la finalul antrenamentului din această dimineață, ultimul dinaintea „ciocnirii” de mâine.

„Pe Poli, să bateți pe Poli!”, a fost scandarea cea mai populară în rândul celor aproximativ 60 de susținători utiști, care au făcut uz și de petarde și fumigene în sectorul rezervat galeriei și la partidele oficiale de pe „Motorul”.

UTA – ASU Politehnica se joacă duminică, de la ora 11:00, pe stadionul Motorul din Arad, în cadrul etapei a 13-a a Ligii 2. UTA are 20 de puncte și e pe locul 6 în acest moment, după ce înaintea primelor jocuri ale rundei era pe 3, dar are și trei restanțe. ASU Poli este pe locul 14, cu un meci amânat, și are 13 puncte.

Jocul de la Arad nu e transmis pe un post TV care să emită la nivel național, însă va fi televizat de Arad TV, dar va putea fi urmărit LIVE-TEXT și pe Liga2.ro.

Sursa: Sport Arad
Foto și video: UTA Arad

Marius ANGHEL 19 Oct. 2019, 15:22 Campionat
Pe aceeași temă