UTA își completează lotul cu străini. La Arad a ajuns un atacant ivorian, iar de luni e așteptat și un „vârf” basarabean

Marius ANGHEL 04 Jul. 2018, 18:32 Pregătiri, amicale
UTA își completează lotul cu străini.** La Arad a ajuns un atacant ivorian, iar de luni e așteptat și un

„Bătrâna Doamnă” e în plin cantonament pe plan local într-o formulă mult schimbată față de stagiunea trecută. Doar patru sunt seniorii păstrați în lot, Bodea, Dan, Petra și Manea, plus alți câțiva juniori ce au trecut de „filtrul” lui Ionuț Popa. Noutăți pozitive pe „fronturile” Jorza și Toma lipsesc, cei doi refuzând în continuare să-și reînnoiască înțelegerile cu UTA.

Cert este că, de ieri, numărul fotbaliștilor ce transpiră de două ori pe zi în mini-stagiul de pregătire s-a ridicat la 24. La Arad a ajuns și un atacant ivorian de 20 de ani Yuri Stephan Coulibaly, care va fi testat de antrenorii utiști în această săptămână, inclusiv în amicalul de sâmbătă, de la ora 11:00, cu Elore Bekescsba.

Oricum, team-managerul Costea i-a făcut deja o invitație și lui Octavian Onofrei (foto), un „vârf” din Republica Moldova de 27 de ani, recomandat chiar de conaționalul său aflat deja la dispoziția lui Dan Țapoș, portarul Nicu Țurcan. „În weekend, dispută ultimul meci din turul primei ligi din Republica Moldova, cu Dinamo-Auto Tiraspol, iar de luni ar trebui să fie la Arad. Avem cules referințe bune despre”, a spus Marian Costea, care – în schimb – a anulat venirea fundașului central nigerian, Ovye Monday Shedrack. „Procedurile de obținere a vizei durează prea mult timp, vom apela la un alt fundaș în curând”, a mai spus team-managerul arădenilor.

Costea și-a petrecut prima parte a săptămânii la București, unde a avut întâlniri cu posibili parteneri pentru UTA. Este vorba despre firme importante din România, care par dispuse să încheie contracte de reclamă și publicitate cu brandul numărul unu al Aradului. Expunerea pe tricoul de joc al Campioanei Provinciei, dar și pe marginea terenului sub formă de bannere sau pe panoul de reclame prezente la conferințele de presă ale „roș-albilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Jul. 2018, 18:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă