Suporterii echipei UTA au pătruns pe noul ”Francisc Neuman” și au inaugurat peluza cu scandări anti-FRF și ”De la Dunăre la Sena”

24 May. 2020, 09:37 Liga 2

La orele după-amiezii de sâmbătă, profitând de faptul că munca pe șantierul ”Francisc Neuman” s-a oprit până luni, aproximativ 70 de membri ai galeriei echipei UTA, liderul detașat al Ligii 2, au ”inaugurat” peluza dinspre ARED-uri a noii arene a Aradului.

Fanii au avut și un nou mesaj pentru FRF. Au postat un banner în ton cu decizia de înjumătățire a punctelor dictată de forum condus de Răzvan Burleanu, înainte de play-off-ul ligii secunde: ”Nu ne puteți opri”.

Evident este vorba despre parcursul echipei UTA spre Liga 1, în disputele cu CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid, adversarii din cele cinci etape într-o singură manșă din play-off.

Spectaculoase au fost fumigenele roș-albe și negre, decor pentru scandările anti-FRF, dar și pentru cel mai îndrăgit refren al tifoseriei Campioanei Provinciei, ”De la Dunăre la Sena”.

Pregătirile și show-ul suporterilor nu a durat mai mult de 10 minute, timp suficient pentru a transmite un mesaj puternic spre Casa Fotbalului, dar și elevilor lui Laszlo Balint, care și-au reluat pregătirea de cinci zile.

Sursa: Sport Arad
Foto: Suporter Club UTA

24 May. 2020, 09:37 Liga 2
Pe aceeași temă