Supărare la FC Hermannstadt, după remiza cu Concordia Chiajna. Dani Coman, trist, dar sincer: ”Nu e normal să evoluezi pe un așa sintetic, dar dacă ești fotbalist, joci și pe ciment”. Sibienii fac planul de transferuri

Răzvan STÎNGĂ 04 Dec. 2021, 18:46 Liga 2

FC Hermannstadt a deschis etapa a 16-a a Ligii a 2-a cu Concordia Chiajna, iar rezultatul final nu a fost cel așteptat de sibieni. Partida s-a terminat 0-0, deși au avut un om în plus pentru mai mult de jumătate de repriză. Președintele Dănuț Coman și-a spus impresiile după remiza de la Chiajna.

Dănuț Coman: ”Vom sta în zilele următoare și ne vom gândi de ce jucători avem nevoie, ce jucători vor pleca, pentru că trebuie să promovăm” 

Deși omul în plus a oferit avantaj pentru FC Hermannstadt, Dănuț Coman a precizat că e mulțumit într-o oarecare măsură de rezultat. La cum a arătat jocul, președintele sibienilor a considerat remiza ca fiind una echitabilă.

Ca și rivalii de la Concordia Chiajna, imediat după joc Dănuț Coman nu s-a ferit să vorbească despre schimbările care vor fi făcute în perioada de transferuri din iarnă. Probabil că stafful și conducerea de la FC Hermannstadt au și conturat deja listele, cine va pleca și cine va veni.

Sunt mulțumit, oarecum, de rezultatele pe care le-am avut până acum, chiar dacă se putea și mai bine. E sfârșit de an, e o pauză în care trebuie să câștigăm foarte mult. Vom sta în zilele următoare și ne vom gândi de ce jucători avem nevoie, ce jucători vor pleca, pentru că trebuie să promovăm.

Cred că rezultatul din această seară este echitabil, chiar dacă ei au jucat cu un om mai puțin o lungă perioadă de timp.

Am încredere în jucători, am încredere în stafful tehnic și sper ca la vară să ne putem bucura de victorii și de promovarea în Liga 1”, a afirmat Dănuț Coman la cald, la câteva minute după partida de la Chiajna.

Dănuț Coman, sincer așa cum a obișnuit: ”Este clar că nu e normal să joci pe un așa teren sintetic, dar dacă ești fotbalist, joci și pe ciment”

Terenul sintetic de la Chiajna a pus probleme Hermannstadtului, dar conducătorul nu a vrut să discute prea mult despre acest subiect. Cunoscut ca un om care spune mereu lucrurilor pe nume, chiar dacă subiectul poate fi în dezavantajul echipei sale, nu crede că remiza poate fi scuzată dintr-un astfel de motiv. Victoria trebuia obținută în orice condiții.

Este clar că nu e normal să joci pe un teren sintetic sau dacă joci pe un teren sintetic, nu de calitatea celui pe care l-am întâlnit în această seară. Dar dacă ești fotbalist, joci și pe ciment, nu e asta o scuză că nu am câștigat. Am întâlnit o echipă agresivă, bună, care se luptă pentru promovare, ca și noi”, a mai afirmat Coman.

FC Hermannstadt, pe podium la final de 2021 

FC Hermannstadt poate termina anul mai jos, pe locul 3, în funcție de ce face Universitatea Cluj, care va juca în această etapă abia marți, contra Petrolului. Dacă vor învinge, ardelenii vor acumula 36 de puncte și vor trece peste FC Hermannstadt în clasament, care are 35 de puncte.

Acum, distanța clubului din Sibiu față de liderul Petrolul este de patru puncte. Ploieștenii au adunat 39 de puncte în 15 meciuri.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-nu-da-vina-pe-sinteticul-de-la-chiajna-pentru-egalul-cu-concordia-cand-mingea-vine-topaita-e-si-pentru-o-echipa-si-pentru-cealalta-antrenorul-a-dezvaluit-ce-ob-19212957

https://liga2.prosport.ro/seria-1/egalul-cu-fc-hermannstadt-picatura-care-a-umplut-paharul-la-concordia-chiajna-conducerea-face-sedinta-si-da-afara-jucatori-auras-brasoveanu-nervos-trebuie-sa-inteleaga-ca-in-liga-2-e-dif-19213072

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-sare-si-piper-fc-hermannstadt-a-scor-doar-un-0-0-pe-sinteticul-din-chiajna-desi-a-avut-om-in-plus-pe-teren-o-repriza-intreaga-contra-concordiei-19212953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-16-poli-iasi-are-nevoie-de-victorie-la-avrig-pentru-a-mai-spera-la-play-off-la-brasov-si-calarasi-au-loc-jocuri-crancene-intre-echipe-din-subsolul-clasamentului-19212964

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Dec. 2021, 18:46 Liga 2
Pe aceeași temă