Stenograme | Anamaria Prodan apare în discuțiile fostului președinte al Dunării Călărași cu un cămătar, despre implicarea ei la echipă prin transferurile făcute

Cornel POPESCU 13 Sep. 2021, 17:23 Liga 2

Impresara Anamaria Prodan apare în discuțiile unor cămătari care au avut legături cu Dunărea Călărași, iar o serie de stenograme au fost publicate după ce Florin Brișan, fostul președinte al echipei aflate acum în Liga 2, a fost trimis în judecată pentru delapidarea formației pe care o conducea.

În dosarul DNA, conform interceptărilor realizate la cererea procurorilor, Florin Brișan apare în timp ce o înjura pe soția lui Laurențiu Reghecampf, anunță Zin.ro.

Florin Brișan, fostul președinte al echipei Dunărea în Liga 2, dar și în Liga 1, discuta cu Boșnigeanu Vasile, un interlop local cunoscut care este arestat pentru cămătărie, despre Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan apare în discuțiile unor cămătari implicați la Dunărea Călărași

Oficialul echipei din Călărași nu a ezitat să o înjure pe Anamaria Prodan, cea care a adus jucători la formația care era atunci antrenată de Dan Alexa, și o acuza pe aceasta că încasa sume mari de bani de pe urma transferurilor.

  • Brișan Florentin: ”Că-mi dă, nu ți-am zis de săptămâna trecută? Când am fost la el, ce dracu… Doar nu crezi că, chiar atâta, adică m-oi crede tu mincinos, dar nu sunt chiar așa, dracu, să te fi sunat din altă parte, când te-am pus pe speaker atunci. Mă fierbe, ăsta vrea să mă fiarbă, să îl văd pe ăsta, dă-l în p… mea. Dacă el moare și acum, în p… mea… Că făceam eu poze, Prodanca… Bă, dar dă-ți-o dracu, băga-mi-aș p… în gura ei… Gândește-te și tu la mine un pic. Adică nu că nu te-ai gândi… Bă, deci crede-mă…”
  • Boșnigeanu Vasile: ”Dacă nici eu nu m-am gândit dă 300 de zile, nu s-a gândit nici tac-tu, nici mă-ta!”

Ce spune Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a reacționat după ce a aflat că numele său este implicat într-un scandal de proporții. Agentul care a intermediat mai multe transferuri făcut de Dunărea Călărași în perioada în care era Dan Alexa antrenor susține că nu a primit niciun ban de la clubul care evolua pe atunci în Liga 1.

”Eu i-am ajutat cu tot. Cu bilete de avion, pentru că nu aveau, ori de câte ori au apelat la mine. Nu am încasat niciun leu. Era firesc să am contracte, pentru că sunt agent. Dacă aș pune pe masă să cer legal toți banii, Dunărea Călărași nu ar mai exista.

Dar, eu nu fac rău oamenilor. Poate a avut probleme cu afacerile, cu mașinile, pentru că acolo se văita Brișan că nu merge treaba. Cine știe ce a spus el cămătarilor (…). Merci pentru telefon”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus.

  • Dunărea Călărași are mari probleme cu banii și la data de 12 august 2021 Tribunalul Călărași a decis deschiderea procedurii generale a insolvenţei clubului, înaintată de președintele Consiliului Director al Dunării, Cristian Zanfir, la data de 29 iunie 2021. Echipa se află pe lcoul 15 din 20 în Liga 2 după șase etape, cu 3 puncte acumulate.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mirel-condei-e-rechemat-la-dunarea-calarasi-dar-nu-in-functia-de-princial-pozitia-propusa-si-ultimul-fotbalist-venit-la-echipa-dupa-plecarile-din-ultima-perioada-19200468

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mirel-condei-restructurat-de-la-dunarea-calarasi-noul-antrenor-principal-este-marius-milea-si-a-fost-prezentat-de-presedintele-consiliului-judetean-a-venit-alaturi-de-noi-19199999

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalistii-nu-accepta-reducerile-salariale-si-parasesc-dunarea-calarasi-numarul-rezilierilor-a-ajuns-la-patru-iar-alti-trei-jucatori-sunt-pe-picior-de-plecare-19199915

Cornel POPESCU 13 Sep. 2021, 17:23 Liga 2
Pe aceeași temă