Situația lui Dan Alexa la Rapid, explicată de agentul antrenorului. ”Trebuie să fi o mentalitate puternică să poți să te înhami la așa ceva. El a avut chestiile astea, de nebunie, de fiecare dată”

Rapidiștii au intrat în vacanță în această săptămână, după ce s-a ratat promovarea în Liga 1, play-off-ul de Liga 2 fiind încheiat pe ultimul loc, pe 6, iar situația antrenorului este una incertă. Din informațiile ProSport, oameni din interiorul clubului susțin că Dan Alexa le-ar fi urat deja baftă și le-ar fi mulțumit pentru colaborare jucătorilor. La finalul meciului cu Turris Oltul, Alexa își asupra eșecul ratării obiectivului și spunea că nu știe dacă va continua sau nu la formația giuleșteană.

Continuă Dan Alexa la Rapid? ”Își dorește să continue, normal, ca orice antrenor demn și, mă rog, asumat”

Agentul lui Dan Alexa, Anamaria Prodan, a vorbit în emisiunea din 6 august a ProSport LIVE despre situația antrenorului privind continuarea pe banca tehnică a Rapidului și ”nebunia” care l-a făcut să se ”înhame” în acest final de sezon la trupa giuleșteană.

”Dan își dorește să continue, normal, ca orice antrenor demn și, mă rog, asumat. Normal că are frustrarea asta și supărarea asta că nu s-a reușit. Eu am spus întotdeauna, și foarte foarte mulți oameni din fotbal, că este greu să promovezi la momentul respectiv cu o echipă luată din mers, o echipă care nu are niciun fel de legătură cu viziunea ta de fotbal, ca antrenor mă refer. Nu caut scuze nimănui, e clar că a ratat obiectivul, numai că e foarte greu. Eu știu de la majoritatea antrenorilor mei, care niciodată nu doresc în momente dintr-astea de super-criză, unde mai ai, să spunem, șapte-zece meciuri, că se știa clar situația Rapidului.

Alexa a acceptat să vină la Rapid pentru că iubește foarte foarte tare clubul acesta, pentru că a promovat acest club în prima divizie și pentru că era, într-adevăr, o situație în care numai un om foarte curajos se băga. Altfel, ați văzut, că nimeni, toată lumea a făcut un pas înapoi când, mă rog, Pancu a plecat. Este o chestie de curaj. Aici este vorba despre antrenori. Sunt antrenori, și eu am nume în România, care nu își doresc niciodată să aibă în CV echipe retrogradate sau echipe mici, chiar dacă ei nu și-au luat nici licența PRO sau abia au luat-o. Cred că trebuie să fi o mentalitate puternică să poți să te înhami la așa ceva. Alexa a avut chestiile astea, de nebunie, de fiecare dată. Și când s-a dus la Dunărea Călărași, și când a plecat din cariera de jucător către cariera de antrenor. Ține-ți mine, la Timișoara. El s-a băgat întotdeauna să facă fotbal”, a spus Anamaria Prodan la ProSport LIVE.

Anamaria Prodan: ”Sunt super-amărâtă că Rapidul nu este în prima ligă, că încă mă gândesc că se putea face ceva, dacă tot a fost un an de pandemie și un an de nebunie, să poți să bagi brandurile toate în Liga 1”

Impresarul antrenorului Rapidului a spus și când crede că cele două părți se vor așeza la masă și vor decide dacă vor continua sau nu împreună. Aceasta spera ca Rapid să fie primită în Liga 1, ”dacă tot a fost un an de pandemie și un an de nebunie”.

”Toată lumea are în momentul ăsta zile libere, zile să se așeze. Toată lumea are nevoie de momentele astea, și suporterii, și conducerea, și jucătorii, și antrenorii. Probabil că zilele următoare se va ști. Rapidul este o echipă de mare, mare tradiție și eu sunt super-amărâtă că Rapidul nu este în prima ligă, că încă mă gândesc că se putea face ceva, dacă tot a fost un an de pandemie și un an de nebunie, să poți să bagi brandurile toate în Liga 1. Dar asta este, nu s-a putut…”, a mai declarat Anamaria Prodan la ProSport LIVE.

Rapid are în aceaste zile probleme cu brandul achiziționat în 2018, după ce Tribunalul București a decis, într-o primă instanță, anularea licitației și înregistrării sale la OSIM.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=165&v=FtHIEogz1Tc&feature=emb_title

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pleaca-dan-alexa-de-la-rapid-mesaj-de-adio-transmis-de-antrenor-catre-jucatori-si-staff-exclusiv-19142580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-ramas-fara-marca-achizitionata-la-licitatie-decizia-tribunalului-bucuresti-19142553

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-fc-rapid-1923-dupa-decizia-tribunalului-bucuresti-de-a-i-interzis-sa-mai-foloseasca-marca-rapid-comunicatul-in-care-giulestenii-se-arata-profund-revoltati-si-acuza-instanta-19142597

https://liga2.prosport.ro/seria-1/avocatul-rapidului-acuza-nereguli-grave-dupa-ce-giulestenii-au-ramas-fara-marca-achizitionata-prin-licitatie-este-un-abuz-strigator-la-cer-decizia-tribunalului-bucuresti-poate-fi-a-19142838

Pe aceeași temă