Victoria lui Florentin Petre: „După 18 ani cât am fost infectat cu virusul Hepatitei C, timp în care am jucat, am antrenat…”. Mesajul fostului internațional pentru iubitorii de sport

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Sep. 2017, 20:04 Actualizat: 26 Sep. 2017, 20:05 Diverse

Florentin Petre a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, prin care le mulțumește soției lui Laurențiu Reghecampf și lui Gigi Becali pentru că l-au ajutat să se vindece de virusul Hepatitei C. Fostul mijlocaș dinamovist și internațional are și un mesaj pentru suporteri, iubitorii de fotbal și de sport.

Florentin Petre a fost ultima dată antrenor secund la echipa Luceafărul Oradea, în primele patru etape ale acestui sezon, colaborând cu principal Cornel Țălnar, alături de care a activat și la FC Brașov, în sezonul trecut al Lgiii 2.

„Acest mesaj are două conotații, două direcții:

Vreau să mulțumesc public, din adâncul inimii, binefăcătorilor mei Gigi Becali și Anamaria Reghecampf- Prodan, atât eu cât și familia mea și să le spun că nu mi-a fost dat niciodată să întâlnesc atâta generozitate și bunătate.  După 18 ani cât am fost infectat cu virusul Hepatitei C, timp în care am jucat, am antrenat, am muncit fără să țin cont de urmări, în mod inconștient, cu ajutorul acestor doi oameni și cu ajutorul evoluției medicinei, m-am vindecat complet, spre uimirea medicilor și bucuria celor care mă doresc sănătos. Sunt din nou apt de muncă, apt să vă antrenez copiii, apt să transmit fotbal mai departe și apt să-mi cresc copiii!!

Gigi Becali și Anamaria Prodan, nu am cuvinte să vă spun cât vă sunt de îndatorat și nu-mi rămâne decât să vă arăt permanent, recunoștința mea. Sper ca într-o zi să pot întoarce într-o formă umanitară, gestul dumneavoastră.

De asemeni vreau să transmit suporterilor, iubitorilor de fotbal și de sport, în general: nu duceți până la ură sentimentul pentru echipa adversă!! Sportul nu presupune aversiune, agresivitate sau rele tratamente. Sportul înseamnă VIAȚĂ‚, SĂ‚NĂ‚TATE și nu în ultimul rând, e liant între oameni, echipe, grupuri. Dinamovist, stelist, rapidist sau orice altceva, oameni suntem cu toții și trebuie să ținem cont că nu suntem nemuritori și că nu ar trebui să ne permitem să irosim timp pentru ură și invective. Ținem aproape! Mereu alături de voi”, a fost mesajul postat de Florentin Petre pe pagina sa Facebook.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Sep. 2017, 20:04 Actualizat: 26 Sep. 2017, 20:05 Diverse
Pe aceeași temă