”Spectacol” cu Ana și Luana la Brașov? Noi variante pentru conducerea clubului de sub Tâmpa

Adi MARICA 08 Jun. 2022, 15:33 Liga 2
”Spectacol” cu Ana și Luana la Brașov? Noi variante pentru conducerea clubului de sub Tâmpa

Cum politicienii negociază de zor pentru postul de președinte la FC Brașov, în ultimele zile se vehiculează fel și fel de variante fanteziste.

În ultimele săptămâni s-a vehiculat numele lui Mircea Rednic, iar cel poreclit ”Strâmbul” s-ar afla în negocieri avansate cu primarul Allen Coliban. Conform Fanatik, edilul are un plan foarte ambițios, care i-a suscitat interesul lui Rednic. Chiar dacă în ultimele mandate ca antrenor, cota lui Rednic s-a prăbușit drastic, acesta încă mai speră să-și relanseze cariera chiar și la nivelul Ligii a 2-a.

Noi variante pentru conducerea FC Brașov

Chiar dacă Mircea Rednic infirma varianta FC Brașov, pentru că n-ar dori să intre în competiție cu Dinamo, se știe că antrenorul se poate suci în orice clipă în funcție de ce interes are, de unde și porecla sa.

”Eu mai am cam două săptămâni de recuperare după operația de la șold. Am ceva discuții cu echipe din Belgia și Arabia Saudită. Am o relație bună cu autoritățile locale din Brașov, dar acum, mai ales că Dinamo a ajuns în Liga a 2-a, nu aș intra în competiție pentru că se știe că am o relație specială cu fanii lui Dinamo”, spunea Rednic pentru Monitorul Expres.

Lângă Rednic ar veni și Anamaria Prodan, cei doi fiind prezenți în tribună la meciul CS Hunedoara – Minaur Baia Mare din prima manșă a barajului de promovare în Liga 2.

Impresara a fost și ea implicată în conducerea unor cluburi de fotbal în ultimii ani, ”U” Cluj, FC Hermannstadt sau Academica Clinceni, însă fără succes. Anamaria Prodan are o mulțime de jucători, astfel că interesul ar fi ca mulți dintre aceștia să fie redicționați spre Brașov.

Doar că parteneriatul dintre Mircea Rednic și Ana Maria Prodan ar fi, cu siguranță, unul cu năbădăi. Se știe că Rednic își dorește jucători impresariați de fiica sa, Luana, și vorba unui cunoscut om de fotbal, ”ce spectacol ar fi la Brașov cu Ana și Luana!”.

Variantele locale. Un nume surpriză

O variantă locală care se pare că are sprijinul viceprimarului Sebastian Rusu ar fi numirea în conducerea clubului a lui Silviu Prescornițoiu, fost jurnalist și actual președinte al Asociației Județene de Atletism!

În conducerea executivă ar intra Marian Ivan, Vasile Dochița va rămâne vicepreședinte, iar Mugurel Buga va continua ca manager sportiv.

Prima variantă ca antrenor ar fi Călin Moldovan. O altă variantă de antrenor luată în calcul este Valentin Suciu, fostul antrenor al celor de la Sepsi OSK și FK Miercurea Ciuc.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-toata-jena-fc-brasov-are-o-datorie-de-3000-de-lei-catre-un-fost-fotbalist-al-ei-cu-care-ajunsese-la-un-acord-de-reziliere-amiabila-19234306

https://liga2.prosport.ro/seria-1/haos-fara-sfarsit-la-fc-brasov-motivul-pentru-care-echipa-a-ratat-achizitionarea-lui-vasvari-si-tincu-desi-sepsi-o-instiintase-de-situatia-celor-doi-jucatori-19234121

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jocuri-politice-la-fc-brasov-uite-presedintele-nu-e-presedintele-consilierul-sebastian-badulescu-se-contrazice-singur-in-privinta-lui-marin-mitran-19233939

Adi MARICA 08 Jun. 2022, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă