„Stegarii” au meci infernal la Mioveni, în fața echipei cu parcurs perfect pe teren propriu. „S-ar rupe puțin clasamentul în partea superioară”

Marius ANGHEL 03 Nov. 2016, 15:31 Liga 2

CS Mioveni și FC Brașov, echipele aflate pe locurile 3, respectiv 2 în clasamentul Ligii 2, se întâlnesc luni, de la ora 18:00, în ultimul meci al etapei a 15-a, într-un joc ce reprezintă derby-ul rundei. Despărțite de doar trei puncte, 28 față de 31, cele două formații nu-și permit pași greșiți, având în vedere că liderul Juventus și-a luat deja avânt în fruntea campionatului.

FC Brașov are motive serioase să se teamă de jocul de la Mioveni. „Stegarii” au probleme serioase în deplasare, în timp ce argeșenii au câștigat tot în acest sezon pe teren propriu, ba, chiar mai mult, în cele șase meciuri au încasat un singur gol. Tocmai de aceea, Cornel Țălnar le atrage atenția jucătorilor săi.

„Meciul de la Mioveni este cel mai important pentru noi. Dacă vom obține un rezultat pozitiv atunci s-ar rupe puțin clasamentul în partea superioară. Vom merge la Mioveni să facem un joc bun și să obținem un rezultat favorabil. Campionatul este lung, mai sunt foarte multe puncte puse în joc, dar meciul de la Mioveni este unul aparte. Cei de la Mioveni au avut rezultate bune în ultima perioadă și acum se află pe locul 3 în clasament. I-am urmărit pe cei de la CS Mioveni, au echipă bună, omogenă cu jucători care joacă de doi ani împreună. Am vorbit și cu Cătălin Stan (n.r. fost jucător la CS Mioveni) care mi-a dat mai multe informații despre punctele lor forte, dar și despre punctele lor mai slabe. Important este să obținem noi un rezultat bun. Vom juca și pe un teren bun, nu cum a fost la Brăila unde nu se putea pasa. La Mioveni vom putea alinia cel mai bun 11 pentru că nu avem probleme majore de lot”, a spus, citat de Monitorul Expres, Țălnar.

Răsdan: „Meci decisiv. Ne vom putea distanța la șase puncte de ei”

La rândul său, mijlocașul Florin Răsdan, prezent la conferința de presă, spune că meciul de la Mioveni este unul decisiv pentru locul 2 în acest moment. „Știm că vom avea un meci greu la Mioveni, vom întâlni o echipă bună, dar noi vom merge să obținem toate cele trei puncte. Este un meci decisiv pentru noi, pentru că în cazul unei victorii ne vom putea distanța la șase puncte de ei. La Mioveni este un teren foarte bun, astfel că vom avea toate condițiile să obținem cele trei puncte puse în joc. Pentru a câștiga acest meci, trebuie să avem atitudine, dorință… Campionatul cred că se va decide în etapa a doua din retur, atunci când vom juca la Juventus București”, a spus Florin Răsdan.

Sezonul trecut, CS Mioveni și FC Brașov și-au împărțit în mod egal puncte. În campionatul regulat a fost 0-0 la Brașov și 0-1 la Mioveni, iar în play-off a fost 4-2 la Mioveni și 3-3 pe Tineretului.

Marius ANGHEL 03 Nov. 2016, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă