Ștefan Blănaru, ”omul negru” pentru Petrolul. A semnat victoria Mioveniului cu gol din offside și a diminuat aproape de zero șansele ploieștenilor la play-off: ”Nu se iau cele mai bune decizii nici cu VAR”

Andrei PASCU 20 Mar. 2021, 23:15 Liga 2

Ștefan Blănaru a fost omul meciului Petrolul – CS Mioveni, din etapa a 20-a a Ligii 2. A marcat unicul gol al partidei, care le-a adus oaspeților cele trei puncte. Reușita sa a venit pe final, în minutul 85, dintr-o poziție de offside nesemnalizată.

Ștefan Blănaru: ”Am văzut că nici cu VAR nu se iau cele mai bune decizii” 

Referitor la poziția neregulamentară din care a înscris, Ștefan Blănaru a vorbit la interviuri și și-a recunoscut ”vina”, că arbitrul ar fi trebuit să îi anuleze golul. Deși a plecat, în momentul în care a primit pasa de la Valentin Coșereanu, chiar de lângă arbitrul de tușă, Blănaru a afirmat că astfel de greșeli se pot întâmpla oricând.

”Cred că se greşeşte şi la case mai mari, am văzut că nici cu VAR nu se iau cele mai bune decizii”, a fost reacția lui Ștefan Blănaru, la finalul meciului de pe ”Ilie Oană”, cu privire la poziția neregulamentară din care a marcat.

Ștefan Blănaru: ”Dacă intrăm în play-off, o să facem o figură frumoasă” 

Ștefan Blănaru a jucat pentru Petrolul și a avut o urmă de resentiment în privința fostei echipe. El a redus semnificativ șansele ploieștenilor la play-off-ul Ligii 2, dar acum se gândește la el, că poate prinde grupa de promovare cu formația antrenată de Alexandru Pelici.

”Am marcat contra fostei mele echipe. Nu m-am bucurat, cu toate că n-am avut cele mai bune reuşite aici la Ploieşti, dar a fost un episod frumos din viaţa mea. Dacă făceam un egal, ieşeam ambele din calculele play-off-ului.

Aşa, mai avem o etapă acasă cu Aerostar Bacău. Dacă ne impunem, nu suntem sută la sută în play-off, depindem şi de celelalte rezultate, dar suntem acolo. Dacă intrăm în play-off, o să facem o figură frumoasă”, a mai spus Blănaru.

  • În sezonul 2019/2020 al Ligii 2, Blănaru a jucat la Petrolul, iar în 16 meciuri a marcat o singură dată. Atacantul originar din Șag a reușit acum primul său gol pentru argeșeni, la care a ajuns în iarnă și pentru care a evoluat în patru jocuri în 2021, de trei ori fiind schimbat. În prima parte a sezonului a avut 12 meciuri pentru Turris Oltul, pentru care a dat două goluri.

CS Mioveni, cu ”sabia deasupra capului” înaintea meciului cu Aerostar Bacău 

În acest moment, la CS Mioveni există și o presiune suplimentară la echipă, pe lângă faptul că prezența în grupa de promovare nu este una deloc sigură. Primarul Ion Georgescu se gândește din nou să oprească finanțarea autorităților locale către club.

CS Mioveni e chiar sub linia echipelor de play-off, poziția a 7-a, cu 30 de puncte în 18 partide. Însă, e la egalitate de puncte cu locul 6, Metaloglobus, care are un golaveraj superior, de plus 12, în timp ce echipa lui Pelici are plus 8.

CS Mioveni va termina sezonul regular, cu un meci în care are neapărată nevoie de victorie, pe teren propriu cu Aerostar Bacău. Victoria îi asigură accederea în play-off.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-descumpanit-dupa-ce-petrolul-a-pierdut-cu-cs-mioveni-si-si-a-luat-adio-de-la-play-off-si-promovare-antrenorul-a-dat-vina-si-pe-arbitraj-si-nu-stie-ce-urmeaza-pentru-el-si-club-iar-l-19175306

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-chiar-isi-joaca-viitorul-in-ultimele-doua-etape-din-sezonul-regular-primarul-ion-georgescu-ameninta-din-nou-daca-echipa-rateaza-play-off-ul-va-fi-tragic-19174756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-castiga-puncte-importante-cu-contracandidata-slatina-dar-cosmin-petruescu-echilibrat-nu-am-realizat-mare-lucru-ce-l-a-facut-pe-antrenor-sa-si-ceara-fata-de-gazde-19175402

 

 

 

Andrei PASCU 20 Mar. 2021, 23:15 Liga 2
Pe aceeași temă