Ștefan Bichir nu mai este președintele clubului Steaua! Cine i-a preluat atribuțiile comandantului | EXCLUSIV

Alin GRIGORE 05 May. 2023, 09:30 Liga 2
Ștefan Bichir nu mai este președintele clubului Steaua! Cine i-a preluat atribuțiile comandantului | EXCLUSIV

Comandantul Ștefan Răzvan Bichir și-a încheiat activitatea de președinte al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, după ce i-a expirat mandatul la 1 aprilie 2023.

Din informațiile ProSport, acesta urmează să iasă la pensie.

  •  145.419 lei pe an (12.118 lei lună) era salariul lui Ștefan Răzvan Bichir la CSA Steaua în funcția de președinte al clubului!

Ștefan Răzvan Bichir nu mai este președintele CSA Steaua

ProSport a aflat că cel care a fost împuternicit pentru a conduce CSA Steaua în următoarea perioadă este vicepreședintele, colonelul Teodor Florin Popa (56 de ani), născut la 10 decembrie 1967 în Alba Iulia.

Totodată, colonelul Teodor Florin Popa e favorit ca în perioada următoare să devină noul comandant al clubului.

Marius Lăcătuș și colonelul Florin Popa
Marius Lăcătuș și colonelul Florin Popa

Pe listă pentru preluarea funcției de președinte al CSA Steaua se află și colonelul Cristian Pelea (55 de ani), șeful Biroului Educație Fizică Militară din Statul Major al Apărării.

Colonelul Cristian Pelea, încercuit cu roșu

Performanțe dezamăgitoare pentru Bichir ca președinte al CSA Steaua!

Ștefan Bichir a preluat funcția de comandant al CSA Steaua la 31 martie 2021, însă timp de doi ani nu a reușit să rezolve probleme dreptului la promovare al echipei antrenată de Daniel Oprița.

La un an din momentul în care a preluat funcția de președinte al clubului Armatei, Ștefan Bichir a acordat un interviu pentru Fanatik în care le transmitea suporterilor că va face tot posibilul ca echipa antrenată de Daniel Oprița să promoveze în Superliga. Nu s-a întâmplat asta în cei doi ani petrecuți în Liga 2.

”În acest moment totul depinde de cei de la Ministerul Sportului. Noi am făcut toate demersurile pentru modificarea Legii Sportului și sperăm ca în cel mai scurt timp noua lege să intre în vigoare. Referitor la posibilitatea de a merge la TAS, vă spun că nu excludem nicio variantă, însă așteptăm să vedem pe ce poziție vom termina play-off-ul ligii secunde.
Mizăm pe orice soluție care să ne conducă la posibilitatea de a avea drept de promovare. Așa cum v-am spus și mai devreme, nu excludem nicio variantă. Facem totul ca Steaua să revină pe prima scenă a fotbalului românesc”, a declarat Bichir în aprilie 2022.

De menționat că ProSport a cerut în nenumărate rânduri să realizeze un interviu cu comandantul Ștefan Bichir, pe teme sportive, însă de fiecare dată acesta a refuzat invitația noastră. Ba chiar a transmis în cadrul clubului ca nimeni să nu vorbească cu ProSport din simplul motiv că publicația noastră a dezvăluit de-a lungul timpului problemele cu care antrenorii și/sau sportivii din cadrul clubului se confruntă.

Între timp, secția de fotbal a CSA Steaua activează în Liga 2 pentru al doilea an consecutiv, evoluează în play-off, însă nu are drept de promovare.

La începutul sezonului actual, suporterii Stelei au organizat mai multe proteste, iar printre numele scandate să-și dea demisia a fost și cel al lui Răzvan Bichir.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-isi-pierde-unul-dintre-sponsori-motivele-pentru-care-omul-de-afaceri-nu-vrea-sa-mai-investeasca-la-clubul-din-ghencea-si-de-ce-vrea-sa-cumpere-fcsb-exclusiv-19269337

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-steaua-se-joaca-luni-15-mai-in-etapa-a-9-a-a-play-off-ului-de-liga-2-19269333

https://liga2.prosport.ro/seria-1/milionarul-despre-care-gigi-becali-a-spus-ca-i-a-facut-oferta-pentru-fcsb-in-negocieri-intense-pentru-a-prelua-rivala-dinamo-este-si-sponsor-la-steaua-exclusiv-19269225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-si-cel-al-ultimei-runde-din-play-out-doua-echipe-au-incheiat-deja-sezonul-19269212

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vrem-steaua-in-a-motivul-strategic-pentru-care-gloriile-stelei-au-fost-prezente-in-numar-mare-la-meciul-cu-poli-iasi-s-au-intalnit-in-ghencea-cu-doua-ore-inainte-de-joc-19266404

Alin GRIGORE 05 May. 2023, 09:30 Liga 2
Pe aceeași temă