Steaua testează doi jucători. Daniel Oprița l-a adus în probe pe atacantul pentru care și-a manifestat interesul, dar și un fundaș central

Răzvan STÎNGĂ 10 Jan. 2023, 14:28 Liga 2
Steaua testează doi jucători. Daniel Oprița l-a adus în probe pe atacantul pentru care și-a manifestat interesul, dar și un fundaș central

Steaua poate face primele achiziții după ce a reluat antrenamentele. În Ghencea au ajuns doi jucători în probe, Alexandru Iordache și Kayondo Mahadi Mahrez, din Liga 3, de la CSM Deva.

Fotbaliștii au sosit pentru a fi testați de antrenorul Daniel Oprița, după ce au avut evoluții solide la liderul Seriei 7 din divizia a treia. Surpriza e reprezentată de apărătorul Alexandru Iordache, în vârstă de 19 ani, pentru că antrenorul Stelei nu a precizat nimic până acum în privința sa, cum că s-ar afla în atenția lui.

Steaua testează doi jucători din Liga 3, pe Alexandru Iordache și Kayondo Mahadi Mahrez

Însă, în privința lui Kayondo Mahadi Mahrez, Oprița a precizat încă de la finalul anului trecut că îl vrea în perioada de pregătire pe atacantul din Uganda, în vârstă de 26 de ani.

Kayondo Mahadi Mahrez a atras atenția prin evoluțiile avute în prima parte a sezonului de Liga 3, motiv pentru care Daniel Oprița a început să pună întrebări și a vorbit chiar și cu antrenorul formației din Deva, Ștefan Nanu, care i-a dat anumite detalii despre atacant.

Acum, ugandezul a ajuns la Steaua, pentru ca apoi Oprița să decidă dacă va fi achiziționat sau nu. Mahrez a fost propus, chiar de Nanu, și la o formație din SuperLiga României, la Universitatea Craiova, unde putea ajunge tot în teste. Din diverse motive, necunoscute, africanul nu s-a prezentat, în cele din urmă, la reunirea oltenilor.

Steaua îi testează pe Alexandru Iordache și Kayondo Mahadi Mahrez în amicalul cu CS Păulești

Astfel, după cum a anunțat Steaua, cei doi jucători din Liga 3 vor fi introduși pe teren încă de la prima partidă de verificare organizată în această iarnă, cea de sâmbătă, care va avea loc de la ora 12:00, în Ghencea, în compania formației CS Păulești, din divizia a treia.

Alexandru Iordache și Kayondo Mahadi Mahrez, în probe la Steaua București!

Începând de azi, echipa de fotbal Steaua București are doi jucători noi la antrenamente. Alexandru Iordache și Kayondo Mahadi Mahrez au venit de la CSM Deva (Liga a III-a) pentru a da probe la formația care este lider în Liga a II-a!

Alexandru Iordache are 19 ani, joacă pe postul de fundaș central și are stângul ca și picior de bază. Kayondo Mahadi Mahrez este atacant central, are 26 de ani și este de naționalitate ugandeză.

Cei doi se vor pregăti cu Steaua toată săptămâna aceasta, iar sâmbătă, 14 ianuarie 2023, vor primi minute în amicalul cu CS Păulești (ora 12:00, în direct pe Steaua TV)”, a precizat Steaua pe pagina de Facebook.

Steaua a făcut doar o schimbare de lot în această iarnă

Alexandru Iordache și Kayondo Mahadi Mahrez pot fi primele achiziții pe care Steaua le va face în această iarnă, întrucât lotul a rămas aproape neschimbat. O singură modificare au efectuat ”militarii” până acum, mutând la capitolul plecări, în urma rezilierii contractului cu Costinel Gugu.

Foarte probabil, Steaua îi va lua pe Iordache și Mahrez și în cantonamentul pe care îl va organiza la Forban, în perioada 16 – 27 ianuarie.

Până atunci, echipa lui Daniel Oprița continuă pregătirile în Ghencea.

Foto: Steaua București

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stelistii-s-au-intors-cu-chef-la-antrenamente-valentin-barbulescu-obiectivul-echipei-este-locul-1-dar-in-cel-mai-rau-caz-ne-multumim-si-cu-locul-2-19257459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-reunire-in-prima-zi-din-saptamana-19257409

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-are-un-nou-antrenor-multiplul-campion-cu-steaua-ionel-pirvu-va-fi-la-prima-experienta-ca-principal-la-seniori-19257371

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-ia-in-calcul-plecarea-de-la-steaua-19257278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

Răzvan STÎNGĂ 10 Jan. 2023, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă