Daniel Oprița confirmă interesul pentru un atacant din Liga 3: ”Mi-au spus lucruri bune despre el. Aș vrea să-l văd”

Răzvan STÎNGĂ 18 Dec. 2022, 14:33 Liga 2
Daniel Oprița confirmă interesul pentru un atacant din Liga 3: ”Mi-au spus lucruri bune despre el. Aș vrea să-l văd”

Steaua poate face o mutare cel puțin interesantă în această iarnă, fiind interesată de atacantul Kayondo Mahadi Mahrez, din Liga 3, de la CSM Deva, formație clasată pe locul 1 în Seria 7. Daniel Oprița a confirmat că africanul născut în Uganda poate ajunge sub comanda sa la reunire, pentru a-l vedea.

Kayondo Mahadi Mahrez a impresionat prin evoluțiile avute în prima parte a sezonului de Liga 3, motiv pentru care Daniel Oprița a început să pună întrebări și a vorbit chiar și cu antrenorul formației din Deva, Ștefan Nanu, care i-a dat anumite detalii despre atacant.

Steaua, interesată de Kayondo Mahadi Mahrez, atacant la CSM Deva. Africanul, propus la Universitatea Craiova 

E posibil ca vârful să meargă la Steaua pentru ca apoi Oprița să decidă dacă va fi achiziționat sau nu, însă Nanu anunța zilele trecute că Mahrez a fost propus, chiar de el, la o formație din SuperLiga României, la Universitatea Craiova.

La gruparea olteană, foarte probabil, dacă va fi de asemenea o variantă, va merge tot în probe în primă fază.

”L-am întrebat pe Ștefan Nanu, mă interesez și de jucători de la Liga 3. Am întrebat mai mulți oameni de la Liga 3 care au jucat împotriva lui și mi-au spus lucruri bune despre el.

Acum, când începe reunirea, am vorbit cu Nanu să mi-l trimită, să îl văd o săptămână, să vedem dacă e posibil. Dacă sunt mulțumit și putem să ne înțelegem, mi-ar plăcea să îl văd până la vară. Să văd dacă mă pot baza pe el”, a spus Daniel Oprița la Metropola TV.

Zilele trecute, antrenorul Stelei spunea că a telefonat mai mulți jucători pe care îi dorește din această iarnă sau din vară. ”Dacă pot să mai aduc un jucător-doi, pentru că am sunat și zilele astea jucători importanți, cu care am discutat. Aștept. Au fost niște răspunsuri pozitive, deocamdată, dar trebuie să mai am discuții, sper să nu fie doar așa… Din Liga 1 și din Liga a 2-a un jucător care eu sunt sigur că ar putea… și mi-e frică să nu mi-l ia vreo echipă din Liga 1, de aia vreau să forțez lucrurile astea. Nu vreau să spun numele lui, pentru că eu sunt sigur că este un jucător care ar putea face față în Liga 1, și cu o vârstă bună.

Vreau să mai aduc și jucători cu talie, pentru că avem probleme și la Liga a 2-a întâlnești și terenuri cum am întâlnit, gen la Chiajna, în care trebuie să fi fizic bine și să câștigi dueluri aeriene. Mi-au spus că o să se mai gândească, cel puțin din vară, dacă nu din iarnă. Eu am vorbit că sunt interesat și din iarnă, dar, dacă nu, să rămână să știe că eu din vară pentru că vreau să fac o strategie. Sau semnăm un precontract să vină din vară. Sunt mai mulți jucători cu care am vorbit, jucători buni. Vreau să mai aduc și jucători de Liga a 2-a, mai cu foame de rezultate, nu neapărat cu nume, pentru că și cu numele câteodată mai dai greș. Vreau jucători care să-și dorească să facă performață”, a transmis Daniel Oprița la Națiunea Stelistă.

Kayondo Mahadi Mahrez are experiență în România

Venit în vara anului trecut la CSM Deva, în iunie 2021, Kayondo Mahadi Mahrez a mai evoluat în România la echipele ACS Poli Timișoara și CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Steaua, o singură plecare 

Până acum, Steaua nu a mutat deloc la capitolul veniri și a reziliat cu un singur jucător, cu Costinel Gugu, care și-a găsit repede un nou acord, el semnând cu o formație din Liga 3, cu Gloria Bistrița Năsăud.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și CSM Deva

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-noi-informatii-despre-dreptul-la-promovare-al-stelei-am-vorbit-cu-domnul-comandant-dezamagirea-antrenorului-fata-de-stelistii-si-la-bine-si-la-greu-19256614

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-bistrita-nasaud-incepe-in-forta-campania-de-achizitii-de-iarna-a-semnat-cu-jucatori-plecati-de-la-steaua-ripensia-concordia-si-unirea-dej-19256521

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costinel-gugu-si-steaua-au-reziliat-contractul-19256417

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-si-a-setat-obiectivul-personal-la-final-de-an-atacantul-stelei-vrea-sa-fie-cel-mai-bun-marcator-din-liga-2-sper-sa-fiu-golgheter-sa-inscriu-goluri-sa-ajut-echipa-19256352

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-putea-si-mai-bine-steaua-e-ca-si-calificata-in-play-off-dar-horia-iancu-se-astepta-la-ceva-mai-mult-trebuia-sa-avem-un-avans-mai-mare-fata-de-locul-2-dar-am-avut-oscilatii-po-19256291

Răzvan STÎNGĂ 18 Dec. 2022, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă