Steaua, primul antrenament din 2023. FOTO cu ședința și programul final al perioadei de pregătire

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2023, 14:04 Liga 2

Steaua a început pregătirile pentru a doua parte a sezonului de Liga 2, luni, 9 ianuarie, la baza proprie, în Ghencea.

A organizat primul antrenament Daniel Oprița, iar jucătorii se vor pregăti în București pentru o săptămână, pentru ca ulterior să se deplaseze în cantonament.

Steaua s-a reunit! Echipa lui Daniel Oprița s-a antrenat pentru prima dată în 2023

Steaua va juca un singur amical până la plecarea în stagiul de pregătire de la Forban, care va avea loc în perioada 16 – 27 ianuarie. Cu două zile înaintea deplasării, echipa din Ghencea va întâlni o formație din Liga 3, pe CS Păulești.

Steaua se va pregăti în Ghencea o săptămână. Cantonamentul, la Forban!

Ulterior, în cantonament va continua seria antrenamentelor, nu și a amicalelor, pentru că următoarele șase partide de verificare vor avea loc după revenire. În următoarea ordine, Steaua le va mai întâlni pe Viitorul Dăești (Liga 3), Metaloglobus, Progresul Spartac, Viitorul Dăești din nou, CSM Slatina și Concordia Chiajna.

Conform informațiilor oferite de Steaua, confruntarea cu CS Păulești va avea loc în Ghencea, pe un teren de antrenament al formației lui Daniel Oprița. Locurile de disputare ale celorlalte meciuri vor fi stabilite ulterior.

Ultimul adversar stabilit este cel din data de 11 februarie, dată pe care o avea liberă până acum. Steaua va juca atunci un al doilea amical cu Viitorul Dăești.

Primul antrenament din 2023 ale echipei Steaua București

Echipa de fotbal Steaua București s-a reunit azi și a făcut primul antrenament din acest an pe terenul șase din Complexul Sportiv Steaua.

Daniel Oprița și Fane Nofitovici au avut la dispoziție întreg lotul, iar noutăți nu au existat. Până vineri, inclusiv, echipa se va antrena în București, iar în perioada 16 – 27 ianuarie roș-albaștri vor urca la Forban pentru un stagiu de pregătire montan.

Amicalele Stelei din această iarnă sunt:

14 ianuarie: Steaua București – CS Păulești (L3)
1 februarie: Steaua București – Viitorul Dăești (L3);
4 februarie: Steaua București – Metaloglobus București (L2);
8 februarie: Steaua București – AFC Progresul 1944 Spartac (L2);
11 februarie: Steaua București – CS Viitorul Dăești (L3);
15 februarie: Steaua București – CSM Slatina (L2);
18 februarie: Steaua București – Concordia Chiajna (L2).

Amicalul de sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 12:00, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua și va fi transmis LIVE pe canalul de YouTube Steaua TV. Orele și locurile de disputare ale celorlalte meciuri de verificare vor fi stabilite ulterior.

Campionatul Ligii a II-a se reia pe 25 februarie, iar Steaua București va evolua în deplasare, cu AFC Unirea 04 Slobozia”, a anunțat Steaua pe pagina de Facebook.

Daniel Oprița s-a gândit și la un cantonament în Turcia pentru Steaua, dar a anulat

Daniel Oprița a luat în calcul să meargă în afara țării, în Turcia, însă în cele din urmă s-a răzgândit și a decis să-i ducă pe jucători la munte.

Hotărârea a fost luată de Oprița și pentru a putea vedea mai bine jucătorii pe care își dorește să îi ia la Steaua și îi este mai ușor să aducă fotbaliștii pe care vrea să îi testeze, în probe.

Steaua se gândește deja la play-off-ul Ligii 2

Steaua a terminat anul 2022 pe locul 1 în Liga 2. Are 33 de puncte acumulate în urma a 10 victorii, trei egaluri și trei înfrângeri, fiind la două puncte de locurile 2 și 3, Poli Iași și SC Oțelul. În acest moment, formația din Ghencea are un ecart de șapte puncte față de locul 7, FK Miercurea Ciuc.

În 2023, Steaua va mai întâlni în sezonul regular Unirea Slobozia (deplasare), Minaur Baia Mare (acasă) și Ripensia (deplasare).

Foto: Steaua București

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2023, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă