Steaua și-a mai stabilit un amical în această iarnă. Noul adversar va fi chiar primul pe care îl va întâlni, înainte de plecarea în cantonament

Marius ANGHEL 06 Jan. 2023, 21:35 Liga 2
Steaua și-a mai stabilit un amical în această iarnă. Noul adversar va fi chiar primul pe care îl va întâlni, înainte de plecarea în cantonament

Steaua și-a mai stabilit un amical în această iarnă și va fi chiar primul pe care îl va disputa, la cinci zile distanță de la data reunirii.

Din lista inițială cu șase jocuri test, stafful condus de Daniel Oprița încă nu a găsit un adversar pe care să-l întâlnească în data de 11 februarie.

Liderul Ligii 2 se reunește luni, 9 ianuarie 2023, iar cantonamentul îl va efectua la baza proprie de la Forban (Brașov), acolo unde va merge după o săptămână de reacomodare la efort în Ghencea.

Steaua și-a stabilit și un amical cu CS Păulești

Inițial, Steaua anunțase că va disputa în această iarnă șase meciuri amicale, iar primul era programat după întoarcerea din cantonamentul de la Forban, stabilit în perioada 16-27 ianuarie.

Mai nou, Daniel Oprița a decis să-și testeze mai întâi jucătorii într-un amical programat înainte de plecarea la munte, în data de 14 ianuarie, deci la cinci zile după reunire. Steaua va juca împotriva echipei prahovene din Liga 3 CS Păulești (locul 7 în Seria a 5-a), în Ghencea.

Celelalte jocuri de pregătire rămân la fel cum au fost anunțate prima dată, pentru data de 11 februarie încă negăsindu-se un adversar pe placul lui Oprița.

”Steaua București joacă primul amical pe 14 ianuarie, în direct pe Steaua TV
Echipa de fotbal Steaua București se reunește luni, 9 ianuarie, pentru a începe pregătirea sezonului de primăvară, iar cinci zile mai târziu, pe 14 ianuarie, va susține primul joc de verificare.
Formația pregătită de către Daniel Oprița și Fane Nofitovici va întâlni pe CS Păulești (Prahova), echipă care ocupă în prezent locul 7 în seria a cincea a Ligii a treia la fotbal.
Partida dintre Steaua București și CS Păulești va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 12:00, pe unul dintre terenurile din Complexul Sportiv Steaua, și va fi transmis LIVE pe canalul de YouTube Steaua TV.
Celelalte amicale ale Stelei din această iarnă sunt:
1 februarie: Steaua București – Viitorul Dăești (L3);
4 februarie: Steaua București – Metaloglobus București (L2);
8 februarie: Steaua București – AFC Progresul 1944 Spartac (L2);
11 februarie: adversar nestabilit;
15 februarie: Steaua București – CSM Slatina (L2);
18 februarie: Steaua București – Concordia Chiajna (L2).
Orele și locurile de disputare ale meciurilor vor fi stabilite ulterior.
Campionatul Ligii a II-a se reia pe 25 februarie, iar Steaua București va evolua în deplasare, cu AFC Unirea 04 Slobozia”, a informat Steaua vineri seară.

Steaua are 33 de puncte acumulate în primele 16 etape, cu două mai mult decât Poli Iași și SC Oțelul, clasatele pe locurile 2 și 3, iar față de prima echipă aflată sub locurile de play-off, FK Miercurea Ciuc (locul 7), are opt puncte în față.

Foto: Steaua București

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-ia-in-calcul-plecarea-de-la-steaua-19257278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-o-vrea-pe-steaua-in-play-off-isi-merita-locul-ma-pun-si-eu-in-locul-federatiei-ce-poti-sa-faci-19257172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-clauza-de-transfer-cu-steaua-19257105

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atanas-trica-ia-in-calcul-prelungirea-imprumutului-cu-steaua-19257061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/iustin-raducan-a-marcat-golul-anului-2022-la-echipele-nationale-video-cu-reusita-stelistului-19257037

Marius ANGHEL 06 Jan. 2023, 21:35 Liga 2
Pe aceeași temă