Steaua nu iese din tipar și pleacă și ea în Turcia. Daniel Oprița a ales locația cantonamentului în tonul celorlalte echipe din Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 08 Jan. 2022, 18:11 Liga 2
Steaua nu iese din tipar și pleacă și ea în Turcia. Daniel Oprița a ales locația cantonamentului în tonul celorlalte echipe din Liga 2

Steaua se reunește și ea, la fel ca multe alte echipe din Liga 2, în debutul săptămânii următoare. Va începe pregătirile chiar în prima zi a săptămânii care vine, de luni, 10 ianuarie. După câteva zile de antrenamente la baza din Ghencea, Steaua va merge într-un cantonament în afara țării, în Turcia, Antalya.

Steaua nu iese din tipar și face cantonametul în Turcia 

Daniel Oprița a trasat perioada premergătoare reluării Ligii a 2-a, dar mai multe informații vor fi oferite de antrenor în momentul în care Steaua se reunește. Foarte probabil, se vor face precizări și în privința perioadei cantonamentului, dar și a eventualelor meciuri amicale pe care Steaua le va disputa până la prima partidă din 2022, din campionat.

Steaua București se reunește luni

Băieții antrenați de Daniel Oprița revin la antrenamente după minivacanța de iarnă.  Reunirea lotului va avea loc pe terenul 6 din complexul Ghencea, luni 10 ianuarie, de la ora 10:30 și va fi transmisă în direct pe canalul oficial de youtube, Steaua Tv.

Steaua București se află în acest moment pe poziția a 6-a a clasamentului, ultima care asigură accesul în play-off. În ultimele 3 runde ale sezonului regulat vom juca în deplasare cu Unirea Constanța, acasă cu Poli Iași și în deplasare cu Metaloglobus București”, a anunțat Steaua pe pagina de Facebook, dar informația cu privire la cantonament a fost oferită de AS47.

Asociația Steliștilor 47 a precizat că ”militarii” vor pleca în stagiul de pregătire amintit, dar și că până acum nu au venit și nu au plecat jucători:

”(…) Până în acest moment lotul Stelei este neschimbat, nu au plecat și nici nu au venit jucători.

În planul de pregătire se regăsește și un cantonament în Antalya. (…)”.

Steaua a încheiat conturile cu doi jucători și se pregătește să renunțe și la George Călințaru 

Steaua a reziliat, momentan, contractele a doi jucători pe care antrenorul Daniel Oprița nu s-a bazat prea mult în prima parte a campionatului Ligii a 2-a. ”Militarii” au anunțat încă de la finalul anului trecut despărțirile de portarul Mario Enache (18 ani) și de atacantul Cezar Gherghiceanu (20 de ani).

În zilele următoare, până la reluarea Ligii a 2-a, Steaua ar putea să renunțe și la George Călințaru.

Steaua, trei etape de foc în 2022, pentru calificarea în play-off 

Steaua are 28 de puncte după 16 etape scurse din sezonul regular al Ligii a 2-a, la egalitate cu locul 5, FC Buzău, și la patru lungimi de locul 4, Concordia Chiajna.

Ultimele meciuri ale Stelei în 2022, în campionatul regular: Unirea Constanța (deplasare), Poli Iași (acasă), Metaloglobus (deplasare).

Foto: Sebastian Tătaru (Mediafax Foto) și Valentin Macrea (Sport Pictures)

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Jan. 2022, 18:11 Liga 2
Pe aceeași temă