Steaua nu mai pleacă în străinătate și face cantonamentul de iarnă în România. Daniel Oprița a renunțat la varianta Antalya: ”M-am răzgândit, mai bine stăm în țară”

Andrei PASCU 18 Dec. 2022, 18:21 Liga 2
Steaua nu mai pleacă în străinătate și face cantonamentul de iarnă în România. Daniel Oprița a renunțat la varianta Antalya: ”M-am răzgândit, mai bine stăm în țară”

Daniel Oprița a conturat perioada de pregătire pentru Steaua, pentru pauza de iarnă, înainte de ultimele meciuri din sezonul regular. ”Militarii” vor avea reunirea în prima parte a lunii ianuarie, iar apoi vor merge într-un cantonament pe plan intern.

Steaua, cantonament pe plan intern. Reunirea, la 9 ianuarie

Steaua nu va mai pleca de această dată din România, ci va face stagiul de pregătire pe plan intern, la munte, la Forban. Daniel Oprița a luat în calcul să meargă în afara țării, în Turcia, însă în cele din urmă s-a răzgândit și a decis să-i ducă pe jucători la munte.

Hotărârea a fost luată de Oprița și pentru a putea vedea mai bine jucătorii pe care își dorește să îi ia la Steaua și îi este mai ușor să aducă fotbaliștii pe care vrea să îi testeze, în probe, cum este și cazul lui Kayondo Mahadi Mahrez, atacantul formației CSM Deva.

Steaua, cantonament la Forban pentru 11 zile

În plus, la Forban, Daniel Oprița poate lua și mai mulți tineri de la academie, pentru a vedea care este nivelul celor mai buni jucători de acolo și dacă ar putea conta pe ei la reluarea Ligii 2 sau din vară, în următorul sezon.

Reunirea va fi pe 9 ianuarie, o să facem o săptămână în București, după care între 16 și 27 o să mergem la Forban, ca pe vremuri. E prima dată când merg acolo ca antrenor. Am fi vrut să mergem și în străinătate, dar m-am răzgândit, mai bine stăm în țară, vreau să mai văd jucători. Poate vin în probe și nu putem să plecăm foarte mulți în Antalya, de exemplu.

Vor mai veni juniori de la academie în cantonament, după care ne vom pregăti la noi la bază, la București”, a spus Daniel Oprița la Metropola TV.

Steaua se gândește deja la play-off-ul Ligii 2

Steaua termină anul 2022 pe locul 1 în Liga 2. Are 33 de puncte acumulate în urma a 10 victorii, trei egaluri și trei înfrângeri, fiind la două puncte de locurile 2 și 3, Poli Iași și SC Oțelul. În acest moment, formația din Ghencea are un ecart de șapte puncte față de locul 7, FK Miercurea Ciuc.

În 2023, Steaua va mai întâlni în sezonul regular Unirea Slobozia (deplasare), Minaur Baia Mare (acasă) și Ripensia (deplasare).

Foto: George Ilinca și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pus-ochii-pe-un-atacant-daniel-oprita-il-vrea-in-probe-19256642

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-noi-informatii-despre-dreptul-la-promovare-al-stelei-am-vorbit-cu-domnul-comandant-dezamagirea-antrenorului-fata-de-stelistii-si-la-bine-si-la-greu-19256614

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-bistrita-nasaud-incepe-in-forta-campania-de-achizitii-de-iarna-a-semnat-cu-jucatori-plecati-de-la-steaua-ripensia-concordia-si-unirea-dej-19256521

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costinel-gugu-si-steaua-au-reziliat-contractul-19256417

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-ar-fi-vrut-sa-continue-sezonul-cu-acelasi-lot-de-jucatori-insa-ultimele-rezultate-i-au-schimbat-planurile-nu-i-dau-afara-dar-i-am-rugat-sa-fie-oameni-sa-aiba-onoare-si-sa-si-19256395

Andrei PASCU 18 Dec. 2022, 18:21 Liga 2
Pe aceeași temă