Steaua a început cantonamentul, în Ghencea, nu la Forban! Ultimul plecat din lot și singurul jucător dintre cei veniți în probe și care încă este sub observația lui Oprița

Marius ANGHEL 16 Jan. 2023, 13:08 Liga 2

La o săptămână distanță după ce au desfășurat primul antrenament în anul 2023, jucătorii echipei Steaua au intrat în cantonament, la baza sportivă din Ghencea, nu la Forban, așa cum se dorea inițial.

Steaua n-a mai plecat în cantonament la Forban

Începând de astăzi, 16 ianuarie, și până în data de 27 ianuarie, trupa condusă de Daniel Oprița va urma un program de pregătire centralizat la baza din Complexul Sportiv Steaua.

Liderul Ligii 2 își dorea în prima fază un cantonament în Turcia, dar a optat pentru a merge la Forban (Brașov). În cele din urmă, din cauza condițiilor meteorologice și a puținelor facilități pe care urma să le aibă în stațiunea montană, clubul a ales să rămână acasă, în Ghencea.

În această perioadă de aproape două săptămâni, echipa doar se va antrena, celelalte șase amicale pe care le are programate urmând să le dispute apoi.

Sâmbătă, Steaua a disputat un prin amical, cu echipa din Liga 3 CS Păulești, pe care a învins-o cu scorul de 7-2 în Ghencea. Următorul joc test este stabilit în data de 1 februarie, cu Viitorul Dăești, tot un adversar din Liga 3.

Kayondo Mahadi, în continuare în probe. Cristian Blaga, al doilea jucător de care se desparte

Primul antrenament după intrarea în cantonamentul din Ghencea a fost unul în sala de forță.

Daniel Oprița și stafful său tehnic au la dispoziție un lot format din 28 de jucători. Lipsește, de exemplu, al treilea portar, Cristian Blaga și fundașul Walace da Silva, accidentat.

Din informațiile Liga2.ro, Blaga (18 ani), neutilizat în campionat în prima parte a sezonului, a fost cedat la CSM Satu Mare, în Liga 3. Este, astfel, al doilea jucător care se desparte de Steaua în această iarnă, după fundașul Costinel Gugu, plecat la Gloria Bistrița Năsăud (L3).

Kayondo Mahadi (foto jos, alături de preparator fizic și Alexandru Sabău), de la CSM Deva, este în continuare în probe, el fiind singurul păstrat în lot dintre cei testați în prima săptămână de pregătire. În plus, puștii David Matei și Răzvan Florea, de la echipa U17 a clubului, și Alin Raicu, de la cea U18, au fost păstrați să se antreneze cu formația de seniori.

Lotul Stelei în cantonament:

portari: Horia Iancu, David Dincă;
jucători de câmp: Darius Oroian, Laurențiu Corbu, Stephan Drăghici, Adrian Ilie, Dean Beța, Alexandru Sabău, Doru Calestru, Mădălin Mihăescu, Ștefan Pacionel, Rareș Enceanu, Cristian Balgiu, Valentin Bărbulescu, Alin Raicu (U18), Cristian Bustea, Adrian Popa, Emilian Pacionel, Ștefan Bodișteanu, Atanas Trică, Iustin Răducan, Tsvetelin Chunchukov, Bogdan Chipirliu, Kayondo Mahadi Mahrez (în probe), Dragoș Gheorghe, Alexandru Sima, David Matei (U17), Răzvan Florea (U17).

”Jucătorii echipei Steaua București au intrat de azi în cantonament!
De azi și până pe 27 ianuarie, jucătorii echipei de fotbal Steaua București efectuează un cantonament la baza din Complexul Sportiv Steaua.
După ce sâmbătă au câștigat cel dintâi amical al iernii, scor 7-2 cu CS Păulești, elevii lui Daniel Oprița și Fane Nofitovici au intrat azi în programul de pregătire centralizat, iar primul antrenament a fost în sala de forță.
Imagini de azi dimineață puteți vedea în galeria foto de mai jos!
Următoarele amicale ale echipei noastre sunt:
1 februarie: Steaua București – Viitorul Dăești (L3);
4 februarie: Steaua București – Metaloglobus București (L2);
8 februarie: Steaua București – AFC Progresul 1944 Spartac (L2);
11 februarie: Steaua București – CS Viitorul Șimian (L3);
15 februarie: Steaua București – CSM Slatina (L2);
18 februarie: Steaua București – Concordia Chiajna (L2).
Orele și locurile de disputare ale celorlalte meciuri de verificare vor fi stabilite ulterior.
Campionatul Ligii a II-a se reia pe 25 februarie, iar Steaua București va evolua în deplasare, cu AFC Unirea 04 Slobozia”, a transmis Steaua.

Foto:Steaua București 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-la-scor-cu-cs-paulesti-19257891

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-rasdan-se-desparte-de-viitorul-pandurii-in-vara-19257752

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-in-mapn-din-cauza-lui-florin-talpan-ministerul-ii-baga-pumnul-in-gura-juristului-csa-steaua-si-ia-o-decizie-demna-de-vremurile-comuniste-exclusiv-19257695

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-bostina-noul-manager-tehnic-de-la-steaua-19257562

Marius ANGHEL 16 Jan. 2023, 13:08 Liga 2
Pe aceeași temă