FOTO și VIDEO | Steaua, demonstrație de forță cu CS Păulești, în primul amical al anului. Atacantul aflat în probe a reușit dubla, iar Daniel Oprița mai testează un mijlocaș român din Italia și un fundaș

Andrei PASCU 14 Jan. 2023, 16:22 Liga 2

Steaua nu a avut probleme în amicalul disputat sâmbătă la prânz, în compania formației de Liga 3 – CS Păulești, clasată pe locul 7 în Seria 5.

Elevii lui Daniel Oprița s-au impus la diferență considerabilă, scor 7-2, în testul care a avut loc pe terenul 5 al complexului sportiv propriu, din Ghencea.

Pentru prahoveni a evoluat și Valentin Lazăr, ultima dată la Dinamo.

Kayondo Mahrez s-a remarcat de la primul amical pentru Steaua, două goluri cu CS Păulești

Steaua a condus încă de la pauză, la două goluri, după 45 de minute scorul fiind 3-1. A ieșit în evidență Kayondo Mahadi Mahrez (foto articol), fotbalist aflat în probe la formația ”militară”, care în prima parte de sezon a evoluat în Liga 3, la CSM Deva, iar Daniel Oprița va decide la finalul perioadei de pregătire dacă îi va oferi contractul.

El a deschis scorul încă din minutul 3, după care a înscris pentru 2-0 în minutul 28. S-a făcut chiar 3-0 pentru Steaua după ce a punctat și Ovidiu Gabor, în minutul 34. La rândul său, și Gabor, mijlocaș, se află în probe la Steaua, la fel ca Kayondo, dar echipa nu a anunțat anterior nimic în cazul zău.

Steaua a testat doi jucători în amicalul cu CS Păulești, un mijlocaș român din Italia și un fundaș din Liga 3

Gabor, în vârstă de 19 ani, a fost ”școlit” în Italia, trecând pe la mai multe academii importante de la nivelul ”Cizmei”, printre care Inter sau Cagliari. Scorul pauzei, 3-1, a fost stabilit de Cristian Vrăjitoarea, care a redus din diferență pentru formația din Liga 3.

În partea a doua, Steaua a continuat să pună presiune și a dus scorul la 5-1, în urma golurilor lui Dragoș Gheorghe, minutul 48, și Atanas Trică, minutul 71. A făcut 5-2 Gabriel Dumitrașcu, cu al doilea gol pentru formația de Liga 3, iar scorul final a fost stabilit de stelistul Alin Raicu, în minutul 89. Raicu este mijlocașul formației sub 19 ani a Stelei, aflat în atenția lui Daniel Oprița după evoluțiile avute în campionatul dedicat respectivei vârste, sub 19 ani.

Trebuie precizat că, pe lângă surpriza din echipa de start Ovidiu Gabor, Steaua l-a mai trimis pe teren și pe fundașul Cosmin Ciocoteală, în vârstă de 25 de ani, în prima parte a stagiunii actuale în Liga 3, la CSM Alexandria, la rândul său în probe.

  • Steaua, prima repriză: H. Iancu – Drăghici, Calestru, Al. Sima, Corbu – Matei, Șt. Pacionel – Rz. Florea, Ov. Gabor, Em. Pacionel – Kayondo
    Steaua, a doua repriză: Dincă – D. Oroian, Ciocoteală, Al. Iordache, Ad. Ilie – Dr. Gheorghe, Enceanu, Raicu, Bodișteanu – Răducan, Trică
  • CS Păulești: R. Dumitru – Al. Leca, Al. Ștefan, Gab. Năstase, Pinescu, C-tin. Stoica, Vrăjitoarea, Gab. Dumitrașcu, Val. Lazăr, Cr. Vasile, Ad. Vintilă
    Rezerve: N. Nedelcu – Pripu, Ad. Banu, Cip. Neacșu, E. Ioniță, Andr. Mihai, Cr. Ardeleanu, Al. Cazan, Mălescu

Steaua a mizat pe parcursul meciului și pe Alexandru Iordache, la rândul său în probe de la CSM Deva, la fel ca Kayondo.

Steaua are următorul amical, după cel cu CS Păulești, cu Viitorul Dăești

Steaua va avea următorul amical tot în compania unei echipe din Liga 3, Viitorul Dăești, în prima zi din luna februarie. Ulterior, le va mai întâlni pe Metaloglobus, Progresul Spartac, Viitorul Dăești din nou, CSM Slatina și Concordia Chiajna.

Daniel Oprița a organizat și cantonament de iarnă, în România, în perioada 16 – 27 ianuarie, la Forban.

Partida integrală dintre Steaua și CS Păulești

Foto și video: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-in-mapn-din-cauza-lui-florin-talpan-ministerul-ii-baga-pumnul-in-gura-juristului-csa-steaua-si-ia-o-decizie-demna-de-vremurile-comuniste-exclusiv-19257695

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-bostina-noul-manager-tehnic-de-la-steaua-19257562

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-testeaza-doi-jucatori-19257523

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stelistii-s-au-intors-cu-chef-la-antrenamente-valentin-barbulescu-obiectivul-echipei-este-locul-1-dar-in-cel-mai-rau-caz-ne-multumim-si-cu-locul-2-19257459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-reunire-in-prima-zi-din-saptamana-19257409

Andrei PASCU 14 Jan. 2023, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă