Stadionul din Călărași va beneficia în curând de nocturnă. Lucrările continuă, iar primul stâlp al instalației a fost montat | FOTO și VIDEO

Răzvan STÎNGĂ 23 Apr. 2020, 14:16 Liga 2

Pandemia de coronavirus continuă să afecteze România, dar acest lucru nu împiedică autoritățile locale din Călărași să înainteze cu lucrările de modernizare a arenei din oraș, cu toate că ritmul este unul de mersul melcului. Stadionul ”Ion Comșa” va beneficia în curând de nocturnă, se precizează într-un anunț postat pe pagina de Facebook a clubului Dunărea Călărași, joi, 23 aprilie, la jumătate de an de la începerea proiectului. Lucrările de ridicare a primului stâlp al sistemului de iluminat adus de pe stadionul ”Valentin Stănescu” au început miercuri și s-au încheiat joi.

La arena din Călărași s-au mai realizat investiții și anul trecut, după ce, acum două sezoane, oficialitățile locale au făcut tot posibilul ca arena să fie omologată în trei luni pentru meciurile de Liga 1. Suprafața de joc a stadionului beneficiază de instalație de degivrare, investiție susținută prin proiectele de modernizare care aparțin autorităților locale.

Consiliul Județean Călărași are în plan construirea unei baze moderne la Călărași

Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Călăraşi, a făcut precizări cu privire la actualele lucrări și la planurile de infrastructură din perioada următoare.

”Primul stâlp de nocturnă a fost montat pe arena ’Ion Comșa’ din Călărași!

Instalaţia de nocturnă a fost adusă la Călăraşi cu titlu gratuit de la stadionul Valentin Stănescu, potrivit procesului verbal de predare – preluare a bunurilor transmise fără plată încheiat, pe 29 martie 2019, de Consiliul Judeţean cu conducerea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti.

«Continuăm investiţiile demarate în 2018 prin montarea instalaţiei de nocturnă la Stadionul Ion Comşa. Obiectivul propus este acela de a avea în perioada următoare o bază sportivă modernă, sigură şi eficientă, care să ridice Călăraşiul la un nivel de infrastructură sportivă, similar cu al marilor oraşe» – Eduard Grama, director- Direcția de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Călăraşi.

La mulți ani sărbătoriților de astăzi la zi de sărbătoare, Sf Gheorghe!”, sună comunicatul emis de Dunărea Călărași.

Dunărea Călărași, la nouă puncte de ”zona roșie”

După 24 de etape, Dunărea Călărași ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 31 de puncte. Ocupantele pozițiilor 2 și 3, CS Mioveni, respectiv Turris Oltul Turnu Măgurele, care duc la promovare sau la barajul pentru promovare, sunt la opt puncte în față, în timp ce ultima echipă situată pe locurile retrogradabile, Concordia Chiajna (locul 16), are cu șapte puncte mai puțin decât trupa lui Cristian Pustai.

Dacă Federația Română de Fotbal va decide continuarea sezonului de Liga 2 cu format play-off și play-out, atunci Dunărea Călărași se va afla în grupa pentru evitarea retrogradării și va lupta pentru menținerea în Liga 2. În grupa pentru promovare intră primele opt echipe din clasament, iar în cea a retrogradării vor fi celelalte zece echipe rămase active în această ediție de campionat.

Foto și video: AFC Dunărea Călărași

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/cristian-pustai-se-opune-sistemului-play-off-play-out-in-liga-2-propunerea-antrenorului-dunarii-calarasi-pentru-continuarea-campionatului-nimeni-nu-e-avantajat-19004281

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/sa-castigam-sa-pierdem-dar-totul-prin-lupta-pe-teren-cristian-pustai-nu-concepe-ca-sezonul-actual-de-liga-2-sa-se-decida-altfel-decat-prin-disputarea-meciurilor-18994020

Răzvan STÎNGĂ 23 Apr. 2020, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă